Den tidligere Gulddreng indtager Tinghallen med helt nyt show, Gennemsnitsdansker, 16. november 2024

Der er ikke meget gennemsnitsdansker over sangeren og sangskriveren Malte Ebert, der startede karrieren i 2016  under kunstnernavnet Gulddreng. Men netop Gennemsnitsdansker bliver titlen på et helt nyt show, som han har premiere på næste efterår – og som bringer ham til Tinghallen i Viborg lørdag den 16. november 2024.

I showet krydrer han sin musik med både skuespil og gode historier – og han lover, at der både bliver noget at grine ad og at blive rørt over.

Efter fem år som Gulddreng begyndte Malte Ebert for to år siden at optræde under sit eget navn. Han medvirkede bl.a. i TV2s Toppen af Poppen – og har siden stået bag blandt meget andet titelsangen til julekalenderen Julehjertets hemmelighed, Den (U)officielle VM-sang til fodboldlandsholdet og en hyldestsang til dronning Margrethe, Kalde Dem For Du?

For tiden bliver hans duet med sangerinden Svea S. Mindst Ondt spillet rigtig meget på de danske radiostationer.

Tidligere i år turnerede Malte Ebert med showet Mellem Himmel & Jord, hvor han blandede sine popsange med elementer fra comedy, talkshows og sitcoms. Det er erfaringer herfra, han trækker på i arbejdet med sit nye show.

Billetterne til Gennemsnitsdansker bliver sat til salg den 1. november på tinghallen.dk