Dansk Folkeparti - Peak 12 - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

I 2021 åbnede Viborgs nye landemærke: Peak 12 Hotel.

Hotellet rejser sig smukt i 12 etager ved siden af den nye Tinghallen på Tingvej 20 i Viborg. Ikke alene peaker hotellet i bybilledet. Det hæver sig også højt, når det gælder comfort og bæredygtighed.

Med Peak 12 Hotel i Viborg har Familien Bühlmann skabt et hotel med grønne løsninger fra inderst til yderst.

Køb overnatning på Peak 12 Hotel

Dansk Folkeparti – Palads Hotel

Palads Hotel Viborg er placeret midt i Viborgs hyggelige og charmerende centrum Viborgs gågade – Sct Mathias Gade – begynder lige ved hotellet – men man kan stadig køre direkte ind på alle vores 5 store parkeringspladser. Man parkerer ofte tæt på værelset.

Hotellet er delt i 6 bygninger indenfor ca 150 meter. Disse 6 bygninger er forskellige, med deraf også flere kategorier af værelser og suiter.

Reception er beliggende i hovedbygningen.
Med i vores værelsespriser er vores populære skandinaviske morgenmadsbuffet.

Køb overnatning på Palads Hotel

Dansk Folkeparti – Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg har en rolig beliggenhed ved Søndersø, 10 minutters gang fra Viborg Domkirke. Der er gratis parkering på stedet og værelser med fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Samtlige værelser på Golf Hotel Viborg har elkedel, skrivebord og eget badeværelse med bruser. Mange af værelserne har søudsigt og er møblerede med klassiske Chesterfield-møbler.

Der serveres danske retter i restauranterne Brænderigaarden og Golf Salonen. Der serveres desuden dagligt morgenbuffet. Du kan få dig en drink i hotellets bar.

Hotellet har alle faciliteter til både at slappe af og træne, inklusive udendørs og indendørs swimmingpool. I spaen er der sauna, dampbad, udendørs spabad for op til 10 personer samt koldt chok-pool. Der er desuden et nyt fitnesscenter.

Køb overnatning på Golf Hotel