MØDER OG SELSKABER - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Hold dit næste møde eller private selskab i et af vores mange lokaler. Vi har BDO Lounge, hvor vi har lyse, lækre lokaler i alle størrelser, der passer til alle former for firmaarrangementer. Derudover har vi vores smukke restaurant Piano Man hvor familiefester, receptioner og andre arrangementer kan holdes og sidst men ikke mindst, så har vi vores Café Down Under der sammen med Tinghallen Bowling skaber en fantastisk ramme til hyggelige selskaber. Vores dygtige køkken tilbereder alt lige fra små lette anretninger til de helt store buffeter, der serveres af vores søde tjenere, som også gerne langer kolde drikkevarer over bardisken! Kontakt os nu og få en snak om dine mange muligheder!

Udfyld kontaktformularen herunder (husk at vælge, hvad din forespørgsel drejer sig om) og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement – uanset om det er til virksomheden eller privat.

  Du kan også ringe til os på følgende telefonnumre:

  Henrik Bjerring:                                                       
  M: 21 18 31 86                                                              
  T: 86 62 61 00


  Find festlokalet i Viborg hos Tinghallen
  Hold dit møde eller konference i Tinghallen Viborg

  Læs vores møde- & konference katalog her

  Læs mere om vores mange faciliteter i Tinghallen i møde- & konference katalog nedenfor. Klik på billedet og læs kataloget online.