MØDER OG SELSKABER - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

I Tinghallen er der gode muligheder for at finde det perfekte lokale til møder og selskaber – uanset om det er til erhverv eller private arrangementer. Vi har BDO Lounge, hvor vi har lyse, lækre lokaler i alle størrelser, der passer til alle former for firmaarrangementer.

Derudover har vi vores smukke restaurant Piano Man, der skaber den mest vidunderlige stemning til familiefester, receptioner og andre arrangementer.

Sidst, men ikke mindst, har vi Café Down Under sammen med Tinghallen Bowling som skaber en fantastisk ramme til hyggelige selskaber.

Vores dygtige køkken tilbereder alt lige fra små lette anretninger til de helt store buffeter, der serveres af vores søde tjenere, som også gerne langer kolde drikkevarer over bardisken!

Kontakt os nu og få en snak om dine mange muligheder for at afholde møder og selskaber i Tinghallen!

Udfyld kontaktformularen herunder (husk at vælge, hvad din forespørgsel drejer sig om) og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement – uanset om det er til virksomheden eller privat.

  Du kan også ringe til os på følgende telefonnumre:

  Henrik Bjerring:                                                       
  M: 21 18 31 86                                                              
  T: 86 62 61 00


  Find festlokalet i Viborg hos Tinghallen
  Hold dit møde eller konference i Tinghallen Viborg

  Læs vores møde- & konference katalog her

  Læs mere om vores mange faciliteter i Tinghallen i møde- & konference katalog nedenfor. Klik på billedet og læs kataloget online.