Fuldendt firmadag i Viborg inkl. overnatning - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Har du brug for at afholde en hel velsammensat firmadag i Viborg, så er Tinghallen det rette sted.
Hos os har du mulighed for både af afholde møder eller konferencer i løbet af dagen, invitere deltagerne med til middag, runde dagen af med underholdning i verdensklasse og lade deltagerne overnatte på Peak 12 Hotel, der ligger i forbindelse med Tinghallen.

Tinghallens faciliteter er optimale til at afholde møder og konferencer. Lokalerne kan tilpasses til alle størrelser – både små intime møder og store konferencer.

Når dagens møder er overstået, kan I nyde en lækker middag i BDO Lounge eller vores nye restaurant Pianoman. Begge steder har I mulighed for at tilpasse menuen alt efter jeres ønsker. Tag en snak med vores kokke og sammensæt den helt rigtige middag for at fuldende jeres firmadag i Viborg.

Efter middagen kan I blive underholdt i Tinghallens koncertsal. Her kan I enten booke jer ind til et eksisterende arrangement, eller aftale eksklusiv underholdning for udelukkende jeres deltagere.

Når dagen er færdig, kan I simpelt og nemt gå gennem Tinghallens reception og over i Peak 12 Hotel, der ligger lige ved siden af (og endda deler reception med os!). Her kan I booke værelser til samtlige deltagere og dermed nyde en god nats søvn efter en begivenhedsrig dag. Næste morgen står hotellet klar med morgenmad og nem udtjekning.