Anders Blichfeldt - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Anders Blichfeldt

Koncerten er flyttet til denne 25. marts 2021.

Hvad gør du med dine billetter?

Har du købt billet til arrangementet, vil dine billetter automatisk gælde til den nye datoer. Er du forhindret i at deltage, kan billetterne refunderes ved at kontakte Tinghallens billetkontor admin@tinghallen.dk. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Vi takker for stor tålmodighed og beklager ulejligheden.

VIGTIG INFORMATION: For at kunne håndtere de mange henvendelser, beder vi alle der har købt billet til ovenstående arrangementer om IKKE at kontakte os telefonisk – men derimod afvente de informationer som vi sender løbende pr. mail.


Anders Blichfeldt ‘Alene på scenen’ – Nyt Soloshow

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • Pris

  DKK 270
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tors. den 25.
  Marts
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top