Anders Fjelsted, Kasper Porsdal & Pelle Lundberg - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Anders Fjelsted, Kasper Porsdal & Pelle Lundberg

Glæd dig til en Comedy-aften med hele 3 stand-uppere på scenen: Anders Fjelsted, Kasper Porsdal og Pelle Lundberg

I 2018 slog Pelle Lundberg sit navn fast, da han modtog Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Siden har han optrådt uafbrudt. Blandt andet som opvarmer på begge Mark Le Fevres to danmarkstours, på sit eget show “Jeg holder af hverdagen” og senest har han slået sig fast på TikTok, hvor hans sjove videoer er set mere end 40 millioner gange. Han er en hyggelig og jovial komiker, der med udgangspunkt i sin egen tilværelse laver materiale, som langt de fleste kan relatere til – om de vil det eller ej.

Kasper Porsdal er stand-up komiker, tekstforfatter og radiovært og er med mere end 10 års erfaring en af de dygtigste nye stand-up’ere. Kasper gjorde sig for første gang bemærket på den store scene, da han i 2013 var udvalgt som et af branchens tre nye håb ved Zulu Comedy Galla i operaen.

I 2014 blev han nomineret til årets upcoming komiker i Euroman, og siden er det blevet til utallige optrædener rundt i landet, han har lavet onemanshowet ’Find 5 Fejl’ og comedyforedraget ’Den Grimme Fortælling’ i samarbejde med Red Barnet, der fokuserede på antimobning til landets folke-og efterskoler.

I dag er Kasper radiovært på morgenshowet Morgen på Radio 100 og allersenest har han været rundt med sit stand-up show Små ting jeg vil sige.

Anders Fjelsted er en positiv, charmerende og naturlig fyr, der vinder ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder han i sit eget liv, men ofte også hos vennerne – til deres store fortrydelse.

Trods sit drengede udseende har Anders Fjelsted været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker, og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet. Han har således været med i ’Talegaver til børn’/ ’Comedy Aid’ siden 2001, ligesom han har været vært på ’DM i stand-up’ og deltaget i ’Comedy Zoo on Tour’ flere gange. Han har arbejdet for radiostationerne P3, The Voice og Nova FM, og han har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge og i TV 2 Zulus programrække ’Stand-up.dk’. Han har også været i både Irak og Kosovo for at optræde for de danske tropper. Han er pt. en del af ejerkredsen på Comedy Zoo i København, hvor han også underviser i stand-up kurser. Efter i 2009 at have været en del af det anmelderroste femmands-show ’De Udvalgte’ med kollegaerne Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff, sprang ’Fjelle’ i 2010 – 15 år efter sin stand-up debut – ud med sit første one-man show ’Barnligt voksen’. Fortsættelsen leverede han i 2014 med sit andet one-man show ’Lige ved og voksen’ om livet, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre, og lejligheden er blevet til hus med have.

Showinfo

 • NYHED PÅ COMEDY HOUSE

 • Pris

  DKK 140
 • Sted

  Comedy House
 • Dato

  Tors. den 16.
  November
  2023
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Unummererede

Top