Birthe Kjær & Feel Good Band - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Birthe Kjær & Feel Good Band

Efter et forrygende 2019, hvor Birthe Kjær & Feel God Band høstede den ene flotte anmeldelse efter den anden, er Birthe Kjær klar til 2021. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

”Feel Good Band”, består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night” og “Slow boat to China”.

I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album “Lige fra hjertet”, med sange som “Sku´vi ikke lave lidt ballade”, “Achy breaky heart” og “Du betyder alt for mig”. Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • UDSOLGT

 • Pris

  DKK 299
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Søn. den 14.
  November
  2021
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top