Bryan Ferry - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Bryan Ferry

Den legendariske crooner Bryan Ferry kommer til Danmark i 2020. Oplev ham i K.B. Hallen, København den 2. juni og Tinghallen, Viborg den 4. juni.

4 år efter Bryan Ferry sidst optrådte i København bliver det et glædeligt gensyn med den velklædte gentleman i den nyopførte og legendariske K.B. Hallen. Desuden vil det være første gang, at Bryan Ferry optræder i Viborg, og hvilket mere passende sted end den helt nye Tinghallen, som fejrer færdiggørelsen af deres nye koncertsal med et verdensnavn i topform.

Bryan Ferry optrådte for nyligt i det ikoniske ”The Greek Theatre” i Los Angeles, hvor anmelderen Bob Lefsetz skrev følgende op sin koncertoplevelse med Bryan Ferry:

”If live music were always this good, I’d go every night!”

Det engelske verdensnavn er i topform, når han gæster Danmark med 2 koncerter. Bryan Ferry begyndte sin musikalske karriere tilbage i 1970 med glamrockgruppe Roxy Music. Han udgav sit første soloalbum ”These Foolish Things” i 1973, og herefter var vejen ligeledes banen for solokarrieren.

Der bliver tale om 2 fantastiske koncerter fyldt med en perlerække af hits fra et imponerende katalog. Bryan Ferry vil både trække fra sine hits med Roxy Music og fra sine egne soloalbums.

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • Priser

  DKK 599 - 699
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Søn. den 23.
  Maj
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Ståpladser

  Siddepladser

Top