Viborg Game Expo - Christiane Vejlø - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Viborg Game Expo – Christiane Vejlø

Spilmessen Viborg Game Expo 2020 præsenterer en række spændende talks under messen. Har du købt billet til foredraget, gælder billetten også som indgangsbillet til spilmessen samme dag som foredraget finder sted.

Christiane Veljø er en af Europas fremmeste profiler, når det kommer til teknologisk- og digital kultur. Hun er en anerkendt specialist og strategisk rådgiver. Hun har sin base i København, hvor hun både guider CEOs, boards og top-politikerer omkring den digital fremtid.

Veljø er bag den prisvindende tech-blog electronista.dk, hvor hun selv har værtet prisvindende podcasts på dansk nationalradio. Hun er også en eftersøgt speaker, der rejser landet rundt.

Christiane Veljø har en kandidatgrad i Medievidenskab fra Københavns Universitet, og hun har arbejdet inden for medie-, og telefoni-branchen i førende stillinger. Hun specialicerer sig nu inden for digital trends og digital forbrugeradfærd. Hendes arbejde sætter fokus på den digitale livsstil, online trends, digitalt indhold, nye platforme og sociale medier.

Showinfo

 • Pris

  DKK 150
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 2.
  Oktober
  2021
 • Tid

  13.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top