Comedy aften m/ Simon Tang, Oliver Stanescu & André Jakobsen - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Comedy aften m/ Simon Tang, Oliver Stanescu & André Jakobsen

Glæd dig til en hyggelig aften med hele 3 komikere på scenen.

SIMON TANG:

Trods sin unge alder har Simon Tang allerede optrådt til massevis af arrangementer! Simon kan blandt andet prale af en nominering til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla i 2020 og en 3. plads ved DM i Stand-up i 2018. Udover det har han gjort sig bemærket på flere af de store scener rundt i landet eksempelvis i forbindelse med Comedy Ballroom, Smukfest og senest til ‘En stor aften’ på Folketeatret i august 2022.

ANDRÉ JAKOBSEN:

André Jakobsen debuterede som stand-up komiker i 2016 og har siden hen gjort sig bemærket på flere af landets store scener. Han var en del af “de nye håb” ved Zulu Comedy Festival i 2016 samme år som han debuterede, og efterfølgende på Skanderborg Festival 2018 og finalist ved DM i stand-up 2019. Senest har du kunne opleve ham på Folketeateret i showet ‘En stor aften’, som efterfølgende er sendt på TV2 ZULU og PLAY – succesen forsætter og i juni 2023 går Andre Jakobsen igen på scenen til ‘En stor aften’.

OLIVER STANESCU

Oliver Stanescu debuterede på stand-up scenen i 2017, hvor han samme år vandt stand-up talentkonkurrencen ”De nyeste nye” – og siden da er det gået rigtig stærkt. Oliver Stanescu cementerede for alvor sit navn og store talent med sin optræden til Zulu Comedy Galla 2021, og allerede året efter kunne han gå på scenen som vinder af Zulu Comedy Gallas ”Talentpris”. Du har kunnet opleve Oliver adskillige gange på TV2s sendeflader i blandt andet ‘Melvin Kakooza Show’, ‘ZULU Open Mic’, ‘En Stor Aften med Simon Talbot’, ‘Grin til gavn’ og som finalist i DM i Stand Up 2021. I 2022 turnerede Oliver Stanescu sit første One-man show ‘Kronisk Sjov’, med hvilket han med stor succes har været det meste af landet rundt.

Showinfo

 • NYHED PÅ COMEDY HOUSE

 • Pris

  DKK 170
 • Sted

  Comedy House
 • Dato

  Fre. den 17.
  November
  2023
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Unummererede

Top