COMKEAN - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

COMKEAN

ComKean er klar med sit største show nogensinde: YouTuber!

Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. Men ComKean ER det. Han er YouTuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Og nu kommer han rundt i hele landet med det største show, han nogensinde har lavet. Men det er ikke nemt at være YouTuber i dag. For nogen prøver at slukke for YouTube – for evigt! Og ComKean mister alle sine abonnenter! Men måske kan publikum hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube! Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?!

“YouTuber” markerer ComKeans tredje one-man show og byder på noget for fans i alle aldre, inklusiv forældre – der med garanti også kommer til at få en fest. Dette show er en dynamisk fusion af gaming, teater og stand- up comedy, og garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse, når ComKean indtager de danske scener!

ComKean siger selv om showet:
“Jeg glæder mig helt vildt! Alle børn vil være YouTubere i dag. Men hvad hvis YouTube i virkeligheden ikke var

det, som vi troede? Måske skal vi stoppe det, før det er for sent!!
Jeg ser så meget frem til at tage på landevejen igen, og præsentere mit største show nogensinde for børn, unge, og deres forældre. Det her show bliver noget ud over det sædvanlige – det bliver sindssygt fedt!”

Showlængde er ca. 75-80 minutter uden pause. 

Showinfo

 • COMEDY HOUSE - POWERED BY COMVENT

 • Pris

  DKK 295
 • Sted

  Comedy House
 • Dato

  Lør. den 12.
  April
  2025
 • Tid

  15.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top