Danser med Drenge - Tinghallen.dk

Danser med Drenge

Danser med Drenge: Festen fortsætter i 2020 … ! – Efter et forrygende 25-års jubilæum med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncertfesten i 2020.

Det bliver DmD’s 24. koncert-turne siden debuten i 1993. Tour-premieren 2020 skydes af i Torvehallerne i Vejle 3. april – og herefter fortsætter bandet rundt i landet på spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro afholdes tour-finale i hovedstaden i oktober.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer i baggagen, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter.

DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen. De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ‘Hvorlænge vil du ydmyge dig?’ –
‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel” Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer.

Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • Pris

  DKK 349
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  8.
  Maj
  2020
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top