Deltagerne fra MGP - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Deltagerne fra MGP

KOM TIL MGP-FEST I TINGHALLEN

Årets vinder af MGP blev fundet tilbage i februar i et stærkt felt af dygtige MGP-artister, der som altid stod for et forrygende show fuldt af begejstring, sang, dans og musik på tårnhøjt niveau. Men nu er de dygtige og talentfulde deltagere klar til at tage ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet og de kommer heldigvis også i TINGHALLEN. Og det gør de:

LØRDAG DEN 25. SEPTEMBER 2021

Showet i TV var præget af corona og måtte gennemføres helt uden publikum, så forestil jer begejstringen, når årets MGP-deltagere kan komme ud at optræde rigtigt for JER! Derfor kan vi garantere en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen. Og hvis gældende restriktioner tillader det, vil det også være muligt at få en autograf af deltagerne.

Billetsalget er skudt i gang, så skynd dig – det er rift om pladserne. Og du kan allerede nu sammen med din billet tilkøbe en goodiebag, med popcorn, slush ice og en masse andre MGP ting – så du kommer i den helt rigtige MGP-stemning
Du kan bestille goodiebag under TILKØB i menuen til højre

Kom og mød deltagerne – det bliver mildest talt en fantastisk eftermiddag i TINGHALLEN!

”Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd”.

Showinfo

 • Priser

  DKK 0 - 150
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 25.
  September
  2021
 • Tid

  15.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top