Disco Tango - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Disco Tango

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke vi alle husker, for at fejre 50-året for dansk deltagelse i Det Internationale Melodi Grand Prix.

Med musik og gode historier bliver publikum ført igennem 50 års grand prix historie.

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix

Annette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard , som har sit velklingende orkester med.

Tag med på 50 års rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer seks af landets største koncertsteder.

Showinfo

 • Pris

  DKK 350
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Søn. den 24.
  Januar
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top