Dizzy Mizz Lizzy - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy i intime rammer

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed

Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Alle koncerter er grundet corona sid ned koncerter!

Spisning inden forestillingen?

Vi tilbyder lækker Burger & Dessert menu inden koncerten. Du kan gå til bordet allerede kl. 18.30 og nyde menuen i skønne omgivelser. Du kan købe mad sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre.

VIP PAUSE

Og skal det være nemt i pausen, så tilbyder vi som altid VIP pause, hvor du springer køen over og i stedet kan gå direkte i baren og nyde øl, vand og vin ad libitum

PRAKTISKE INFORMATIONER

DØRENE TIL SALEN ÅBNER KL. 20.00
Allerede fra kl. 20.00 slår vi dørene op og der vil derfor være rig mulighed for holde Corona-venlig afstand, når der skal nydes lidt godt til ganen, enten i baren i salen eller i BE foyeren inden koncerten. 

CORONAPAS OG CORONAVENLIG FORESTILLING
Alle gæster skal medbringe et gyldigt Coronapas, der skal fremvises sammen med legitimation ved indgangen til foyeren* Derudover vil der naturligvis være masser af håndsprit til rådighed og vi beder jer bære mundbind til I har fundet jeres pladser i salen og naturligvis vise hensyn i forhold til at holde afstand til de andre gæster. 

FRI PLACERING
Til koncerten er der friplacering, hvor du vil komme til at sidde sammen med dem du kommer sammen med, og der vil være den anbefalede afstand til gæsterne ved siden af jer. Vi opfordre til først at komme når dørene åbnes, eftersom vi skal kunne overholde de gældende restriktioner i forhold til afstand.

NÅR KONCERTEN ER SLUT
Vi opfordrer til, at man holder øje med, at der ikke opstår for meget kø ved udgangen – bliv gerne på jeres pladser indtil der er god plads ved udgangen, således at vi kan sikre tryghed for alle gæster.

* I tilfælde af ugyldigt Coronapas kan vi afvise gæster uden omkostninger for Tinghallen. 

Showinfo

 • Pris

  DKK 509
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 14.
  Maj
  2021
 • Tid

  21.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top