Westlife, Outlandish, Johnny Deluxe - Domkirken Rocker - Lørdag - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Westlife, Outlandish, Johnny Deluxe – Domkirken Rocker – Lørdag

WESTLIFE KOMMER TIL DANMARK
– og spiller i Viborg før Wembley

Verdensstjernerne fra Westlife gæster Danmark lørdag 14. august, når de spiller til Domkirken Rocker i Viborg. Lørdagen efter spiller bandet en stort anlagt koncert på Wembley Stadium.

-Koncerten ligger midt I bandets UK tour, og ugen efter Viborg spiller bandet på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer – så det er mega eksklusivt at vi kan præsentere dem i Viborg på den smukke Domkirkeplads, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Bandet har haft intet mindre end 14 singler på den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles – og bandet har solgt mere end 55 millioner albums på verdensplan. Det fortæller mere end noget andet, at det er et kæmpe verdensnavn der kommer til Viborg.

-Målt på hits er der tale om det største internationale navn i Viborg nogensinde, så vi er virkelig stolte over, at det er lykkes at lande denne koncert i Viborg. Vi har arbejdet intens på dette i mere end et halvt år, så det er fedt at det endelig lykkes, fortæller Claus Donslund.
Inden koncerten med Westlife, har Tinghallen sammensat et program med det gendannede band Outlandish, de danske hitmagere Johnny Deluxe og den unge fremadstormende Jack Warren. Det betyder at der bliver et fuldt program fra kl. 16.00 til midnat.

Westlife blev dannet i Irland i 1998 og havde gennem slut-90’erne og start-00’erne massiv succes i især Storbritannien og Europa. Gruppen består af sangerne Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan og Mark Feehily. Om fredagen kan Wet Wet Wet og Nik Kershaw opleves til Domkirken Rocker – Det er således muligt at købe partoutbilletter til begge dage til en fordelagtig pris. Koncerterne arrangeres i samarbejde med Christopher Entertainment.

Dagens program
Kl. 15.00 – Pladsen Åbner
Kl. 16.00 – Jack Warren
Kl. 18.00 – Johnny Deluxe
Kl. 20.00 – Outlandish
Kl. 22.00 – Westlife

Showinfo

 • FÅ BILLETTER

 • Pris

  DKK 599
 • Sted

  Domkirkepladsen
 • Dato

  Lør. den 14.
  August
  2021
 • Tid

  16.00
 • Pladser

  Stådpladser

Top