Westlife, Outlandish, Johnny Deluxe - Domkirke Rock - Lørdag - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Westlife, Outlandish, Johnny Deluxe – Domkirke Rock – Lørdag

WESTLIFE KOMMER TIL DANMARK
– og spiller i Viborg før Wembley

Verdensstjernerne fra Westlife gæster Danmark lørdag 13. august, når de spiller til Domkirke Rock i Viborg. Lørdagen efter spiller bandet en stort anlagt koncert på Wembley Stadium.

– Koncerten ligger midt I bandets UK tour, og ugen efter Viborg spiller bandet på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer,  så det er mega eksklusivt at vi kan præsentere dem i Viborg, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Bandet har haft intet mindre end 14 singler på den engelske hitliste, kun overgået af Elvis Presley og The Beatles – og bandet har solgt mere end 55 millioner albums på verdensplan. Det fortæller mere end noget andet, at det er et kæmpe verdensnavn der kommer til Viborg. Westlife blev dannet i Irland i 1998 og havde gennem slut-90’erne og start-00’erne massiv succes i især Storbritannien og Europa. Gruppen består af sangerne Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan og Mark Feehily.

-Målt på hits er der tale om det største internationale navn i Viborg nogensinde, så vi er virkelig stolte over, at det er lykkes at lande denne koncert i Viborg. Vi har arbejdet intens på dette i mere end et halvt år, så det er fedt at det endelig lykkes, fortæller Claus Donslund.

Inden koncerten med Westlife, har Tinghallen sammensat et program med det gendannede band Outlandish, de danske hitmagere Johnny Deluxe og den unge fremadstormende Jack Warren. Det betyder at der bliver et fuldt program fra kl. 16.00 til midnat.

Westlife-koncerten er en del af DOMKIRKE ROCK, der løber over tre dage i august fra den 12.-14. august. Det hele skydes i gang om torsdagen, hvor TOTO lægger fra land, inden fredagens koncerter med Wet Wet Wet og Nik Kershaw. Og det er nu muligt at købe partoutbilletter til alle tre dage for kun 999 kr. Du kan læse mere om partoutbilletterne lige her eller købe partoutbilletterne direkte via linket nedenfor. Har du ALLEREDE EN BILLET til dette arrangementerne, så kan du naturligvis opgradere til en partoutbillet ved at vælge “TILKØB” i menuen til højre.

 

– P R O G R A M  –

Kl. 15.00 Pladsen åbner

Kl. 16.00 JACK WARREN

Kl. 18.00 JOHNNY DELUXE

Kl. 20.00 OUTLANDISH

Kl. 22.00 WESTLIFE

 

KØB PARTOUT

Arrangør: Koncerterne arrangeres i samarbejde med Christopher Entertainment

Du har nu mulighed for, at lade madpakken blive hjemme og i stedet gå ombord i vores lækre sommerbuffet i ægte festival stil. Du får adgang til buffeten fra kl. 17 og to timer frem, hvor du vil kunne nyde alle herlighederne for blot: 269,- Du bestiller buffeten under TILKØB i menuen til højre

Showinfo

 • FÅ BILLETTER

 • Pris

  DKK 599
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Lør. den 14.
  August
  2021
 • Tid

  16.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top