DOMKIRKE ROCK - PARTOUTBILLET - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

DOMKIRKE ROCK – PARTOUTBILLET

DOMKIRKE ROCK 13. & 14. AUGUST ER UDSAT


Kære billetkøber
WESTLIFE er desværre tvunget til at flytte deres tourné til 2022 – hvilket betyder at vi må flytte DOMKIRKE ROCK til næste år.

Vi har fået nedenstående besked fra bandet:

Vi er utroligt kede af at meddele, at på grund af de senest COVID-retningslinjer fra den Irske og den Engelske regering, er vi desværre ikke i stand til at gennemføre vores shows.
Arrangørerne arbejder på at finde en passende dato i 2022 og vil give alle billetkøbere besked når den nye dato er fundet.
Vi kan ikke vente med at være tilbage på scenen og se jer alle igen, når det er sikkert at gøre det.
Much love Kian, Mark, Nicky & Shane.

Indtil videre skal du ikke foretage dig yderligere men hold endelig på dine billetter, så vender vi snarest tilbage med en ny dato, hvori du også vil få informationer om, hvordan du skal forholde dig.

Da vi har meget travlt for tiden på grund af de ekstraordinært mange ændringer som følge af Corona-virus, vil behandlingstiden forventes længere og du vil hjælpe os meget ved ikke at rykke for svar, men afvent mail med informationer.

Tusind tak for jeres forståelse og ikke mindst tålmodighed – vi er utroligt ærgerlige over, at vi er nødt til at rykke DOMKIRKE ROCK endnu engang.

De bedste hilsner
TINGHALLEN


Domkirke Rock Westlife, Wet Wet Wet, Nik Kershaw og mange flere.

Køb partoutbillet til begge dage for kun 799,-

Glæd dig til to festlige dage med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Westlife, Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster Paradepladsen i Viborg den 13.-14. august 2021.

Om fredagen kan du med din partoutbillet opleve Wet Wet Wet der spiller deres eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021. Wet Wet Wet indtager scenen, med sange som ”Love is All Around”, ”Julia Says”, ”Sweet Little Mystery” og ”Goodnight Girl”, som de har markeret sig imponerende på den internationale popscene med siden 1980’erne. Inden koncerten med 80’er pop-ikonerne, kan du opleve Nik Kershaw, der har skrevet sange som ” Wouldn’t It Be Good”, ”The Riddle”, ”I Won’t Let the Sun Go Down on Me” og mangle flere hits til at skyde aftenen godt i gang.

Din partout billet gælder også til koncerten om lørdagen, hvor du kan opleve Verdensstjernerne fra Westlife – som vi på magisk vis har lokket til Danmark midt i deres UK tour, hvor du allerede ugen efter Viborg spiller to koncerter på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer. Det bliver en fantastisk koncert, men vi har proppet endnu flere koncerter ind på denne lørdag, når vi allerede fra kl. 16.00 har inviteret Outlandish, Johnny Deluxe og Jack Warren med til festen!

– F R E D A G –

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 20.00 NIK KERSHAW

Kl. 22.00 WET WET WET

– L Ø R D A G  –

Kl. 15.00 Pladsen åbner

Kl. 16.00 JACK WARREN

Kl. 18.00 JOHNNY DELUXE

Kl. 20.00 OUTLANDISH

Kl. 22.00 WESTLIFE

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer.

HAR DU ALLEREDE EN BILLET til ét af arrangementerne, så kan du naturligvis opgradere til en partoutbillet ved at vælge “TILKØB” under det arrangement du har billetter til. Du kan gå direkte til arrangementerne lige her Wet Wet Wet og Westlife

Showinfo

 • UDSAT TIL 2022

 • Pris

  DKK 799
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Fre. den 13.
  August
  2021
 • Tid

  18.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top