DOMKIRKE ROCK - PARTOUTBILLET - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

DOMKIRKE ROCK – PARTOUTBILLET

Domkirke Rock Westlife, Wet Wet Wet, Nik Kershaw og mange flere.

Køb partoutbillet til begge dage for kun 799,-

Glæd dig til to festlige dage med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Westlife, Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster Paradepladsen i Viborg den 13.-14. august 2021.

Om fredagen kan du med din partoutbillet opleve Wet Wet Wet der spiller deres eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021. Wet Wet Wet indtager scenen, med sange som ”Love is All Around”, ”Julia Says”, ”Sweet Little Mystery” og ”Goodnight Girl”, som de har markeret sig imponerende på den internationale popscene med siden 1980’erne. Inden koncerten med 80’er pop-ikonerne, kan du opleve Nik Kershaw, der har skrevet sange som ” Wouldn’t It Be Good”, ”The Riddle”, ”I Won’t Let the Sun Go Down on Me” og mangle flere hits til at skyde aftenen godt i gang.

Din partout billet gælder også til koncerten om lørdagen, hvor du kan opleve Verdensstjernerne fra Westlife – som vi på magisk vis har lokket til Danmark midt i deres UK tour, hvor du allerede ugen efter Viborg spiller to koncerter på Wembley Stadium, for mere end 90.000 publikummer. Det bliver en fantastisk koncert, men vi har proppet endnu flere koncerter ind på denne lørdag, når vi allerede fra kl. 16.00 har inviteret Outlandish, Johnny Deluxe og Jack Warren med til festen!

– F R E D A G –

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 20.00 NIK KERSHAW

Kl. 22.00 WET WET WET

 

– L Ø R D A G  –

Kl. 15.00 Pladsen åbner

Kl. 16.00 JACK WARREN

Kl. 18.00 JOHNNY DELUXE

Kl. 20.00 OUTLANDISH

Kl. 22.00 WESTLIFE

 

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer.

HAR DU ALLEREDE EN BILLET til ét af arrangementerne, så kan du naturligvis opgradere til en partoutbillet ved at vælge “TILKØB” under det arrangement du har billetter til. Du kan gå direkte til arrangementerne lige her Wet Wet Wet og Westlife

Showinfo

 • Pris

  DKK 799
 • Sted

  Paradepladsen
 • Dato

  Fre. den 13.
  August
  2021
 • Tid

  18.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top