En aften med Simon Talbot, Eva Jin & Peter Werner - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

En aften med Simon Talbot, Eva Jin & Peter Werner

EN AFTEN MED….

I efteråret 2023 rammer Simon Talbot, Eva Jin og Peter Werner en håndfuld udvalgte byer med forrygende og alsidig comedy, når de tre komikere slår pjalterne sammen og hver især forkæler publikum med deres allerstærkeste materiale til ”En Aften Med…”

Simon Talbot

Med sin højenergiske og ultracharmerende stil har Simon Talbot over de seneste mange år etableret sig i den ultimative top af dansk comedy. Hans seneste onemanshow Optur fyldte sale landet over og satte blot en tyk streg under, at der er meget få komikere, der kan måle sig med den gæve jyde.

Eva Jin

Siden hun lynede ind i danskernes hjerter med sin geniale og originale optræden til Zulu Comedy Galla 2020, er det gået stærkt for den unge komiker. Hun har netop været aktuel i den seneste sæson
af Stormester, medvirker fast i podcast-succesen Undskyld vi roder, og har sågar også spillet hovedrollen i Zulu-serien Klemt. Eva Jin er uden tvivl en comedystjerne in spe.

Peter Werner

Den talentfulde og ærlige sønderjyde er stormet frem, siden han i 2021 vandt DM i Stand-up, og karrierens hidtidige højdepunkt var en magtdemonstration i komisk talent, da han på Smukfests Bøgescene rev tusindvis af publikummer rundt i manegen med sine kontante og umiddelbare jokes, der i den grad gav genlyd i Bøgeskoven efterfølgende.

Showinfo

 • PÅ COMEDY HOUSE

 • Priser

  DKK 0 - 335
 • Sted

  Comedy House
 • Dato

  Tors. den 26.
  Oktober
  2023
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top