Folkeklubben - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Folkeklubben

Tinghallen tilføjer endnu en koncert til plakaten – denne gang det succesrige band Folkeklubben,

som gæster COMVENT ARENA Tinghallen torsdag den 2. december 2021.

Folkeklubben udsender 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage.

I 2021 drager Folkeklubben atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog – bandet gæster COMVENT ARENA lørdag 13. marts til en siddende koncert.

Jeg glæder mig til at få besøg af Folkeklubben – de har nogle fantasiske sange og leverer altid et mega godt sceneshow, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Showinfo

 • Pris

  DKK 350
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tors. den 2.
  December
  2021
 • Tid

  21.00
 • Pladser

  Unummererede

  Ståpladser

Top