Foredrag med Elhøj og Kirckhoff - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Foredrag med Elhøj og Kirckhoff

PÅ EVENTYR!

Afsidesliggende steder rundt om i verden, helt forladte steder herhjemme, steder som man som turist bør holde sig langt væk fra – eller uventede steder bare lige rundt om hjørnet… Eventyret venter derude, og det har altid fascineret eventyrduoen Elhøj & Kirckhoff – med fornavnene henholdsvis Jan og Morten.

De har i flere år fundet og fotograferet de mest fantastiske, forladte steder – både herhjemme og i udlandet – og udgivet anmelderroste bøger med fascinerende fotos fra de mange rejser. De har besøgt steder i verden, som alle turister anbefales at holde sig langt væk fra – i deres konstante jagt efter den eventyrlige oplevelse – alt vist i TV-programserierne Nul stjerner på DR.

Altid i øjenhøjde med de personer, de måtte møde – og evigt nysgerrige på det uventede og helt ukendte. Alt skal prøves, og nej tak er ikke et svar!

I deres foredrag På eventyr! beretter de to globetrottere og eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff om de vildeste røverhistorier fra verdens mest forladte steder og helt håbløse turistattraktioner.

Med finurlig humor og stor indlevelsesevne fortæller de om deres store fascination af eventyret, hvordan de finder de mange spektakulære steder, hvad der driver dem og om deres tanker bag de mange opdagelser.

Showinfo

 • AFLYST

 • Pris

  DKK 299
 • Sted

  BDO Lounge
 • Dato

  Tors. den 11.
  November
  2021
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top