Foredrag med Nikolaj Jakobsen - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Foredrag med Nikolaj Jakobsen

Gennem hele sin barndom og opvækst havde han hørt om det danske VM-sølv i 1967, men nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.

Siden gik han trænervejen, og så lykkedes alt for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig tre gange VM-guld på cv’et.

Kom helt tæt på Nikolaj Jacobsen i dette foredrag, hvor landstræneren fortæller om de menneskelige tricks, han benytter sig af for at få sine spillere til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.

I en forestilling fyldt med anekdoter, der giver smil på læben, forklarer Nikolaj Jacobsen om, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.
Han ved langtfra altid bedre – men han ved, hvad der fungerer for ham, når han skal få en samling individualister til at fungere som en homogen enhed. Og det er derfor, han er Verdens Bedste Nikolaj.

Ses vi?

Showinfo

 • Sted

  Jet Sport Arena
 • Dato

  Tirs. den 25.
  Februar -
  tirs. den 25.
  Februar
  2025
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top