JAN GINTBERG - DØD ELLER LEENDE? - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

JAN GINTBERG – DØD ELLER LEENDE?

JAN GINTBERG – DØD ELLER LEENDE – NYT COMEDYSHOW 2022

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til igen at få viborggenserne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans show ”Død eller Leende” gæster Tinghallen igen til foråret.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:

”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!’”, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Fang Jan Gintberg ”Død eller Leende” i hele landet næste år. Vi anbefaler, at du sikrer dig billet nu, hvis vi skulle stå med en enten-eller-situation på hånden.

Showinfo

 • Priser

  DKK 389 - 439
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 12.
  Oktober
  2022
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top