Lars Findsen - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Lars Findsen

Mød Spionchefen

Hør den personlige fortælling om livet som spionchef og den efterfølgende anholdelse og varetægtsfængsling.

Da chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen blev anholdt i Københavns Lufhavn i december 2021, blev det starten på en sag, der bliver kaldt den største vestlige efterretningsskandale.

Nu fortæller hovedpersonen selv, hvordan det var at blive fængslet og sidde i celle 18 i Hillerød arrest i 71 dage. Hvordan han fik hverdagen til at gå bag tremmerne og blandt kriminelle, om hans tanker om vores retssystem og forholdet mellem embedsmænd og politikere. Og hvordan det var, da hele sagen mod ham og Claus Hjort Frederiksen blev droppet.

Han fortæller også om sin karriere som topchef for både FE, PET og Forsvarsministeriet og de ledelsesmæssige værdier, han er optaget af.

Publikum hører om efterretningsarbejdet, og om nogle af de komplekse trusler, Danmark står over for i disse år.

Lars Findsen (f. 1964), cand.jur., tidligere bl.a. chef for PET og FE, ministersekretær og departementschef.

I 20 år har Lars Findsen været en af de mest centrale embedsmænd i Danmark. Han har som den eneste været chef for både PET og FE. Han er dermed også en af de eneste vestlige efterretningschefer, der både har været chef for sin nations indenrigs- og udenrigsefterretningstjeneste.

Lars Findsen har været med til at håndtere politiske skandaler med store personlige konsekvenser. Men først og fremmest har han i 2 årtier været med til at forsvare demokratiet og passe på Danmark i en periode med Muhammedtegninger, høj terrortrussel og voldsomme udenrigs- og sikkerhedspolitiske begivenheder i en stadig mere kompleks verden.

Showinfo

 • Pris

  DKK 249
 • Sted

  BDO Lounge
 • Dato

  Tors. den 3.
  Oktober
  2024
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top