LIVERPOOL - Legends on Tour feat. Jamie Webster - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

LIVERPOOL – Legends on Tour feat. Jamie Webster

Grundet covid-19 er arrangementet flyttet til 14. oktober 2021. Allerede købte billetter gælder til den nye dato. Alle billetkøbere vil snarest modtage en mail med informationer.

Er din favorit sang ”You’ll never walk alone”? Og har du et bankende ”Reds” hjerte? Til januar er du inviteret til et arrangement i særklasse sammen med fodboldklubben Liverpool FC. Glæd dig til at møde nogle af de nulevende Liverpool-legender som Alan Kennedy og Bruce Grobbelaar og hør om den unikke klub og fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau. Samme aften er udgivelse af bogen ”Liverpool FC 2018/2019 Season –The official story”

Liverpool FC

”Allez, Allez, Allez” – sådan lød det, da Liverpool vandt Champions League trofæet for sjette gang i klubbens historie i år. Det blev kulminationen af en helt fantastisk sæson, hvor Jürgen Klopp og spillerne fik sat et storslået punktum for en helt fantastisk sæson. Ikke nok med at klubben vandt Champions League, så var de også kun to point fra at vinde den engelske Premiere League. Og flere eksperter spår, at denne sæson er startskuddet på endnu en fantastisk epoke i klubbens historie.

For man må sige, at denne populære fodboldklub kan prale af at have oplevet mange store sejre og helte, men med det søde kommer også det sure. For klubben har også været igennem store nederlag og skurke, som huskes. Dog har klubbens fans altid stået holdet bi – for på Anfield går man aldrig alene.

Showinfo

 • Pris

  DKK 353
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tors. den 14.
  Oktober
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top