Malurt - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Malurt

Grundet covid-19 er arrangementet flyttet til 11. marts 2022. Dine billetter gælder automatisk til den nye dato. Alle billetkøbere vil snarest modtage en mail med informationer.

At det legendariske danske rockband MALURT er blevet gendannet er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en eksklusiv forårstur, hvortil billetterne blev revet væk. Åbningskoncerten i VEGA var udsolgt på ganske få minutter.
I lyset af den overvældende interesse, hvor mange tusind rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen.

Med denne turné slutter eventyret så definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det kun i 2021, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen.

Efter sidste koncert i KB-Hallen kører MALURT igen bandbussen tilbage i parkeringskælderen, og mens Christian Arendt, Peter Mors og Dia Nielsen vender tilbage til deres civile jobs, fortsætter Pete Repete sit virke på musikscenen, og Michael Falch genoptager sin blomstrende solokarriere sammen med DÉT BAND.
Skal man nå at høre MALURT, så er det altså i 2021!

Kan vi blive unge igen? Næppe, men MALURT 2021 tilbyder en mulighed for at skrælle alle voksne forbehold og hæmninger af for en aften og bare være tilbage i det, der engang lignede et evigt forår.

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • Pris

  DKK 405
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 11.
  Marts
  2022
 • Tid

  21.00
 • Pladser

  Ståpladser

Top