MAMMA MIA! - The Musical - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

MAMMA MIA! – The Musical

Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces!

I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Hvem, der denne gang skal spille Donna, Sofie og alle de andre er ikke besluttet endnu, men vil blive fundet ved en række auditions i starten af det nye år. Som sidste gang kommer det kreative team fra London til København og står for at lave en originalproduktion af forestillingen – på dansk.

Ligesom sidst er det produktionsselskabet PER SE der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. De har også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszawa.

Bengt Bauler, kreativ ansvarlig, siger:

“Vi ser frem til endnu en gang at præsentere vores græske ø hvor solen altid skinner, havet er meget blåt og hvor ABBAs musik strømmer i løbet af 2 timer og 40 minutter. Her i Skandinavien har vi virkelig brug for lys, farve og positiv energi i de mørkeste vintermåneder. Here we go again!”

En mor. En datter. Tre mulige fædre.

Og et bryllup du aldrig glemmer!

Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem? De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse. Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

Castet:

Når den ultimative feel-good musical MAMMA MIA! opføres i Tinghallen, bliver det med musical-stjernen, sangerinden, skuespilleren og meget mere Annette Heick i den store kvindelige hovedrolle som Donna.

Annette Heick har før haft store musical-roller i bl.a. My Fair Lady, Elsk mig i nat, Wicked og helt aktuelt i titelrollen som Evita. Nu skal hun for første gang spille rollen som Donna – den rolle, som Meryl Streep udødeliggjorde i filmen.

Som hendes giftemodne datter Sofie i forestillingens anden kvindelige hovedrolle får det blot 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen chancen. Hun bliver udklækket fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i Fredericia til sommer og har bl.a. medvirket i Fredericia Teaters kæmpesucces Disneys Tarzan i efteråret..

Som Sofies tilkommende mand Frej kan publikum se frem til at møde et andet nyt stjerneskud på den danske teaterhimmel i skikkelse af René Wormark, og som Donnas to slyngveninder Bibi og Tanya ses revystjernen, skuespilleren og sangeren Trine Gadeberg og skuespilleren Nicoline Siff Møller, som spillede Donna i 2010.

Forestillingens tre potentielle fædre bliver levendegjort af skuespilleren Gordon Kennedy som Henrik, sangeren og musicalveteranen Jesper Lundgaard som Stig og skuespilleren Peter Oliver Hansen som Bill – den samme rolle han havde i opsætningen i 2010.

I de øvrige roller medvirker Anna Jørgensen Kaack, Tara Toya, Benjamin Dupont Igens, Christina Elisabeth Mørkøre, Nynne Christine Holmen, Astrid Højgaard Lundgreen, Lea Palme Skriver, Nadin Reiness, Fie Alberte Damgaard-Lauritsen, Sara Östberg Diakité, Steffen Raabjerg Jakobsen, Pål Jensen, Kristian Jensen, Mikkel Rosleff, Simon Glæsel, Lasse Dyg, Steffen Hulehøj Frederiksen, Christofer Nilsson, Julia Öhman og Josephine Stenberg Ellefsen.

NB! Vi tager forbehold for, at rollerne kan spilles af andre skuespillere i tilfælde af sygdom eller andre forhindrende omstændigheder

GRÆSK MENU:

Forret:
Tzatziki
Græsk fladbrød
Græske oliven
Keftedes græske krydderet kødboller
Paneret kefalotyri med ost med citron
Ouzo shot

Hovedret:
Grillstegt kyllinge
Souvlaki på spyd
Græsk kleftiko
Lam i fad med grøntsager,
Hvidløgssmør,
Salat med porre, squash, dild og sprøde kikærter
Græske kartofler med feta
Grøn linsesalat med blomkål, forårsløg og bladselleri

Dessert:
Græsk yoghort med vanilje, rugbrøddsknas og jordbær

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • Priser

  DKK 395 - 695
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 20.
  Maj -
  Ons. den 24.
  Maj
  2020
 • Tid

  20.00

Top