Michael Falch - Ene mand 2023 - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Michael Falch – Ene mand 2023

Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur. 

Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.

I foråret 2023 pakker han imidlertid atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende turné, der bringer ham både til Det kongelige Teater og en række andre gode spillesteder rundt i landet. Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.

Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet. Michael Falch kan nemlig øse af et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.

Hans soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Fuldend aftenen

Ved at forlænge den med en lækker middag, en saftig burger med dessert eller nyde pausen med øl, vin og vand ad libitum. Du kan læse meget mere under tilkøb.

Showinfo

 • Pris

  DKK 353
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 15.
  September
  2023
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top