Midt Om Natten Musical - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Midt Om Natten Musical

Fra august 2021 sendes musical-succesen Midt om natten atter en gang på en omfattende Danmarksturné, og vi glæder os til de gæster Tinghallen. 

Musicalen indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, og forestillingen spillede i 2018 og 2019 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark – og er allerede blevet set af flere end 180.000 begejstrede publikummer. Midt om natten er blevet fornyet en smule og lægger sig nu endnu tættere op ad den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984. Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd, og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten vil lyde fra scenen. Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, This is My LifeTarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Solide kræfter på opgaven

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/Rockerleder. Stortalenterne Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen spiller rollen som den søde og ombejlede Susan Himmelblå – og senest er Morten Hemmingsen tilføjet listen af talenter, når den erfarende Badehotels-skuespiller indtager rollen som vennen Arnold. Det er blot et udpluk af de i alt 30 medvirkende i det store ensemble og band, der tilsammen indtager scenen i slutningen af august.

Handlingen kort:
Midt om natten udspiller sig i København i midten af 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomstrede. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje skal virkeligøre drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter, Susan Himmelblå, det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

Hele Danmarks spillemand hyldes
I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin’. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne. Gasolin’ udgav 12 albums i perioden 1969 frem til opløsningen på Bornholm i 1978. I 1973 udgav Kim Larsen sin første soloplade med titlen Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin´, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som Køb Bananer, Rabalderstræde og Som et strejf af en dråbe er kendt af de fleste.

Han var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen er solgt, i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er fortsat det bedst sælgende danske album nogensinde. Det er musikken herfra, krydret med andre af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits, som udgør musiksiden i musical-versionen.

Som noget helt nyt tilbyder vi nu en DeLUX musical-pakke! En sand luksus oplevelse, når du skal til musicals i Tinghallen. En time før forestillingen starter, vil du blive modtaget i vores foyer, hvor du gratis kan aflevere dit overtøj i vores GARDEROBE, hvorefter du vil blive vist til DeLUX området. Her vil du inden forestillingen få serveret en boblende  VELKOMSTDRINK og du vil modtage en lækker GOODIEBAG, fyldt med overraskelser, inklusivt et eksklusivt musical program, så du allerede inden forestillingen kan læse om forestillingen, deltagerne og meget mere, så du er helt klar når tæppet går.

Når du kommer ind i salen, skal du blot læne dig tilbage og nyde første del af forestillingen. I pausen serverer vi PAUSEBEVÆRTNING i DeLUX-området, hvor du kan gå direkte i baren og nyde snacks, øl, vand og vin ad libitum, indtil der ringes ind til anden del af showet. Du vælger din DeLUX billet, når du har valgt dine pladser i salen og hvis du allerede har sikret dig dine billetter, kan du opgradere til DeLUX lige her.

DeLUX musical-pakken + 199 kr.

Spisning inden forestillingen?

Vi tilbyder lækre 2 og 3 retters menuer før forestillingen, du kan købe mad med sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre.

VIP PAUSE

Og skal det være nemt i pausen, så tilbyder vi som altid VIP pause, hvor du springer køen over og i stedet kan gå direkte i baren og nyde snacks, øl, vand og vin ad libitum

SPILLEDATOER

Tirsdag den 24. august kl. 20.00

Onsdag den 25. august kl. 20.00

Torsdag den 26. august kl. 20.00

Showinfo

 • Priser

  DKK 399 - 699
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tirs. den 24.
  August -
  tors. den 26.
  August
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top