Midt Om Natten Musical - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Midt Om Natten Musical

Fra februar 2021 sendes musical-succesen Midt om natten atter en gang på en omfattende Danmarksturné, som både skydes i gang og afsluttes med en længere spilleperiode i Tivolis Koncertsal.

 En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om natten, vender nu tilbage. Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 og i 2019 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og det meste af Danmark – og er i alt blev set af flere end 180.000 begejstrede publikummer. Midt om natten fik re-premiere i vinteren 2020 i en fornyet version, der lagde sig endnu tættere op ad den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984 – og efter mange opfordringer vender hit-musicalen atter en gang tilbage. Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd, og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen. Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro,This is My LifeTarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Midt om natten tilbage i fornyet version – endnu tættere på filmen

Interessen for musicalen Midt om natten og Kim Larsens og Gasolins hits er overvældende over hele landet, og det har derfor ikke skortet på opfordringer til at sætte musicalen op igen. Nu får publikum over hele Danmark igen mulighed for at opleve succesforestillingen. Midt om natten er en co-produktion mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation.

Solide kræfter på opgaven

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Holdet tæller bl.a. Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud i rollen som den oprørske Benny, der i filmen blev spillet af Kim Larsen selv. Derudover kan publikum bl.a. opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd, Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles/Rockerleder. Stortalenterne Lea Thiim Harder spiller rollen som den søde som Susan Himmelblå – og desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Handlingen kort:
Midt om natten udspiller sig i København i midten af 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomstrede. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje skal virkeligøre drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab samt masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter, Susan Himmelblå, det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

Hele Danmarks spillemand hyldes
I 1968 blev Kim Larsen folkeskolelærer, og kort efter dannede han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg gruppen Gasolin’. Siden overtog Søren Berlev trommestikkerne. Gasolin’ udgav 12 albums i perioden 1969 frem til opløsningen på Bornholm i 1978. I 1973 udgav Kim Larsen sin første soloplade med titlen Værsgo, der i dag er med i Statens Kulturkanon. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin´, Bellami og Kim Larsen & Kjukken har gjort ham til folkeeje. Sange som Køb Bananer, Rabalderstræde og Som et strejf af en dråbe er kendt af de fleste.

Han var medforfatter til filmen Midt om natten fra 1984, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen er solgt, i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er fortsat det bedst sælgende danske album nogensinde. Det er musikken herfra, krydret med andre af de største Kim Larsen- og Gasolin-hits, som udgør musiksiden i musical-versionen.

Showinfo

 • NY DATO

 • Priser

  DKK 603 - 703
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tirs. den 24.
  August -
  tors. den 26.
  August
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top