Morten Münster og lidt Mika & Tobias - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Morten Münster og lidt Mika & Tobias

Glæd dig til deres KÆMPE STORE SHOW!

Med efterfølgende Meet n Greet!

Kom og oplev Danmarks største YouTube-stjerne, Morten Münster, og de populære “Ikke mere mælk”-drenge, Mika & Tobias.

Vi udvider nemlig Game Expo Messen i Tinghallen og præsenterer et show med Danmarks største Youtube-stjerne. Din billet giver også fri adgang til messen i weekenden 29. september – søndag 1. oktober.

Skal du have en voksen med? Køb billet til børnene og slip de voksne løs på messen imens børnene ser showet – de voksne kan købe indgang til messen til kun 50 kr. Indgang til messen kan også købes i døren. Vær opmærksom på at komme FØR kl. 16.00, hvis du skal købe entré i døren!

Dette show er ikke kun en chance for at skråle med på alle deres største hits og danse for fedt, men også en mulighed for at se disse YouTube-stjerner i aktion og lære dem bedre at kende. Glæd dig til musik, diskolys, skøre danse, konkurrencer, sjov og en masse latter, som fans i alle aldre vil elske.

Efter showet vil der være en eksklusiv MEET n GREET med alle tre stjerner, hvor fans vil have mulighed for at tage billeder og møde deres idoler i virkeligheden.

Vent ikke for længe, der er et begrænset antal billetter.

Så skynd dig at købe dine billetter til dette uforglemmelige LIVESHOW & MEET n GREET – det bliver en dag fyldt med musik, sjov og gode minder FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE!

Læs mere om messen her: https://www.game-expo.com/

Showinfo

 • Pris

  DKK 270
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Søn. den 1.
  Oktober
  2023
 • Tid

  16.30
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top