Niels Hausgaard - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Niels Hausgaard

SHOWET MED NIELS HAUSGAARD FLYTTES

Niels Hausgaard må desværre flytte alle planlagte koncerter frem til den 23. maj 2021. Ved et hændeligt uheld i hans stutteri i Nordjylland, pådrog Niels Hausgaard nogle voldsomme rygsmerter.


Niels Hausgaard siger : ”Det går den rigtige vej, men jeg kan hverken stå eller sidde. Og det midt imellem vil se for dumt ud. Det er ærgerligt, for jeg har som mine andre kollegaer virkelig glædet mig til at komme på landevejen igen!


De nye datoer er:

 1. marts 2020 -> 23. september 2020 -> 16. marts 2021 -> 18. maj 2021 -> 8. september
 2. marts 2020 -> 14. september 2020 -> 17. marts 2021 -> 19. maj 2021 -> 13. september

Alle billetkøbere vil modtage en mail med yderligere information om de nye shows.
Vi arbejder på højtryk – og vi håber derfor på jeres tålmodighed.

DU VED, HVAD JEG MENER… Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Showinfo

 • Priser

  DKK 403 - 463
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 8.
  September -
  man. den 13.
  September
  2021
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top