Niels Hausgaard - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Niels Hausgaard

DU VED, HVAD JEG MENER… Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

 

SHOWET MED NIELS HAUSGAARD FLYTTES

Kære gæsterGrundet COVID 19 bliver vi desværre nødt til at flytte showet med Niels Hausgaard endnu engang. Men den gode nyhed er, at dine billetter automatisk gælder til de nye datoer, som er:

 1. marts 2020 -> 23. september 2020 -> 16. marts 2021 -> 18. maj 2021
 2. marts 2020 -> 14. september 2020 -> 17. marts 2021 -> 19. maj 2021

Og dine billetter gælder til den nye dato.

Skulle du nu, ved den nye dato, være forhindret i at komme til arrangementet, så har du mulighed for, at få overført dine billetter til et gavekort til Tinghallen. Hvis du ønsker dette, så vælg da “gavekort” nedenfor, så udsteder vi et gavekort til dig! Det skal du dog gøre senest  21. marts 2021. Du kan læse mere omkring mulighederne for refusion på vores hjemmeside: hhttps://tinghallen.dk/information/

Showinfo

 • UDSOLGT

 • Priser

  DKK 403 - 463
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tirs. den 18.
  Maj -
  ons. den 19.
  Maj
  2021
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top