Niels Hausgaard 2022 - Lad nu det ligge - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Niels Hausgaard 2022 – Lad nu det ligge

Niels Hausgaard vender tilbage til Tinghallen – og denne gang med et helt nyt show ”Lad nu det ligge”. Den nordjyske entertainer er klar med et nyt show, og gæster COMVENT Arena 16. marts 2022.

– Vi glæder os til igen at få besøg af Niels Hausgaard. Målt på billetsalget er han én af de største entertainere vi har herhjemme, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Tinghallen forventer at billetterne blive revet væk, når salget starter mandag 15. november.

-Niels Hausgaard er nok den danske entertainer der sælger allerflest billetter – så vi forventer at billetterne er væk i løbet af den første dag, fortæller Claus Donslund.

Niels Hausgaard ved ikke, hvor mange turnéer han har rejst, hvor mange koncerter han har spillet, eller hvor mange sange han har skrevet. Han ved kun, at det er mange.

– Jeg har aldrig fejret jubilæum, men det er nok efterhånden 50 år. Jeg lavede min første egentlige melodi som otteårig, men det er nok ikke de ældre krukkers jubilæer, verden sukker efter, fortæller Niels Hausgaard.

Nu drager han ud på sin turné nr. ? sammen med pianist og jazzmand Martin Schack.

Hvad man kan forvente af repertoiret, om det bliver Corona, mink eller SMS’er vides ikke. Selv siger han: LAD NU DET LIGGE!

Billetsalget går i gang på mandag 15. november kl. 08.00 på tinghallen.dk.

Det vil som altid være muligt at komme i Tinghallen og bestille billetter til showet. Dørene åbnes kl. 7.00 og der vil naturligvis være kaffe på kanden i ventetiden frem til salget starter kl. 8.00

Showinfo

 • Pris

  DKK 429
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 16.
  Marts
  2022
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top