Niels Hausgaard - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Niels Hausgaard

Grundet den omfattende Covid-19 situation, må vi desværre flytte showet med Niels Hausgaard.

Billetter købt til 27. marts – gælder til 23. september
Billetter købt til 28. marts – gælder til 14. oktober

 Hvad gør du med dine billetter?

Har du købt billet til et af de 2 ovenstående shows, så vil de billetter nu automatisk gælde til de nye shows. Ticketmaster arbejder på højtryk i øjeblikket, og du får som billetkøber direkte besked fra Ticketmaster om ændringerne.

Hvis du er forhindret i at bruge din billet på den nye dato, kan billetten refunderes via Ticketmaster.

Hvis du ønsker din billet refunderet, skal henvendelse ske til Ticketmaster på tlf. 7015 6565 mandag-fredag kl. 10:00 -17:00 eller på mail kundeservice@ticketmaster.dk senest den 1/5-2020. Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Vi takker for stor tålmodighed og beklager ulejligheden.

DU VED, HVAD JEG MENER… Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Showinfo

 • Priser

  DKK 329 - 429
 • Dato

  Ons. den 14.
  Oktober
  2020
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top