Rasmus Tantholdt - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Rasmus Tantholdt

BEMÆRK: Som følger af situationen i Ukraine, er Rasmus Tantholdt nødsaget til at flytte sit foredrag i Tinghallen 9. marts 2022.
Den nye dato er 6. oktober!

Foredrag med Rasmus Tantholdt – Det vi så

Kom og oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger Tinghallen 9. marts 2022 kl. 19.00 – 21.00

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt:

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Showinfo

 • NY DATO

 • Pris

  DKK 305
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tors. den 6.
  Oktober
  2022
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top