RikkeØ - IKKE mere KOMA - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

RikkeØ – IKKE mere KOMA

Hvordan kommer man ud af tommerum-hverdagen og livet hvor 40 år pludseligt er gået og tog du egentlig del i dit liv? Måske kan man kalde det midtlivskrise – Rikke fortæller om hendes rejse fra at vågne af sin koma gennem flere år hvor hun bare har gjort hvad der blev forventet eller sagt og til et liv hvor hun i dag lever efter devisen: Walk the talk.  

Det handler om autoimmun sygdom som Rikke har haft i 15 år og fornylig fået en ny autoimmun sygdom tilføjet til journalen.  Deraf konsekvensen at leve et liv, der på nogle områder opleves fanatisk af andre, men som har store omkostninger for helbredet hvis ikke hun følger en rimelig striks livsstil. 

Det handler om at sælge sin virksomhed med ansatte og til at slippe sikkerhedsnettet og gå soloselvstændig fordi det føles rigtigt. Det handler om dagligdagen hvor tingene skal fungere sammen med 2 børn efter skilsmisse. 

Som tilskuer bliver du underholdt, informeret, inspireret til mere sundhed, både mht kost, søvn og stress – Rikke vil gerne give dig værdi denne aften og forhåbentlig får du noget med dig du kan bruge. Det bliver ikke bare en sludder for en sladder – du får noget med!

Bestil en GRATIS bog
Normalt sælges bogen til 199,- men jeg har købt en masse kopier. Jeg beder dig bare om at betale fragten på 59,-. Ved bestilling tilmeldes du også mit nyhedsbrev men du kan altid afmelde dig igen med et klik.. Det er nemt og overskueligt.

Bestil bogen her

Showinfo

 • Pris

  DKK 279
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tirs. den 5.
  Oktober
  2021
 • Tid

  19.00
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top