Sebastian Band - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Sebastian Band

50-års jubilæumsturné

Oplev en forrygende aften med Sebastian og nogle af vores mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 drager på 50-års jubilæumsturné!

Ikke meget er sikkert for tiden -og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album -brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års jubilæum (album).

Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret -og på utallige opfordringer fra publikum at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester. Hele landet vil få besøg, og publikum kan se frem til høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange: Når lyset bryder frem, Hvis du tror du er noget, Måske ku vi, Du er ikke alene, Romeo, Den lille malkeko, Stille før storm, Her er en sang, Dejlig indeni, Sommerfuglen, Lille hjertesang, Danser på vulkane, Vårvise, Med dig hele vejen, Hodja fra Pjort, Fuld af nattens stjerner, Rose, Den sidste vals, 80 ́ernes Boheme, Vindens glemte sange, Cirkusvognen, Nana og mange flere….

Showinfo

 • Pris

  DKK 425
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 18.
  Februar
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top