SØREN ØSTERGAARD & SMADREMANDEN HOS MICHÈLE LIVE - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

SØREN ØSTERGAARD & SMADREMANDEN HOS MICHÈLE LIVE

Oplev multikunstneren Søren Østergaard som gæst i journalist og TV-vært Michèle Bellaiches talkshow “Michèle LIVE”.

Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen – bedre kendt som Smadremanden.

Søren Østergaard selv er én af landets mest kendte og populære kulturpersonligheder, der igennem en efterhånden lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge – skuespiller i diverse film- og TV-produktioner, improvisatoriske teaterformer med bl.a. “Hatten rundt”- konceptet, Cirkusrevyen og diverse varietéer.

I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt for sin egen specielle fortolkning af cirkus, Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidige med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer – f.eks. Målermanden, Bager Jørgen og naturligvis Smadremanden…

Det bliver et nært, ærligt og meget personligt interview med Søren Østergaard, hvor Michèle Bellaiche stiller skarpt på personen bag den lange karriere – alt krydret med sjove historier og anekdoter.
Som en ganske særlig del på talkshowet dukker Smadremanden op for på sin helt egen måde at svare på spørgsmål fra publikum – hvis nogen altså tør spørge om noget… Traditionen tro vil der blive udloddet præmier til aftenens bedste spørgsmål!

SMAGSPRØVE lige her

Showinfo

 • Pris

  DKK 349
 • Sted

  Musiksalen Viborg
 • Dato

  Ons. den 16.
  November
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top