The Beach Boys - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

The Beach Boys

I henhold til myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid19, forsøger vi at flytte Beach Boys arrangementet til en senere dato. Har du billet til dette arrangement, vil du blive kontaktet direkte via e-mail, så snart vi har fundet en løsning. Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i mellemtiden.

De legendariske verdensstjerner The Beach Boys gæster Danmark i 2021 – og Tinghallen Viborg får Danmarks eneste koncert, der finder sted lørdag 19. juni 2021.

-Vi er super stolte over, at det er lykkes at lande endnu et verdensnavn til Viborg – og denne gang en indendørs koncert i den nye sal. Det er ét af de navne vi har arbejdet længe på at få, så vi er glade for at det er lykkes til åbningen af det nye hus, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

De lette, humørfyldte popsange, der kendetegner californiske The Beach Boys, kan opleves, når stranddrengene til sommer giver deres eneste koncert i Danmark i Tinghallen Viborg lørdag 19. juni 2021.

The Beach Boys blev dannet i 1961 i Californien, og efter at have skrevet deres første sang, Surfin i 1961, blev The Beach Boys hurtigt eksponenter for den amerikanske ungdomskultur i 1960’erne, med sangtekster om biler, piger og sol, sommer og surfing.

De lyse mandestemmer i perfekt harmoni blev hurtigt verdenskendte, og de letfordøjelige sange appellerede til et stort publikum. Med sange som ”California Girls”, ”Surfin’ USA” og ”Barbara Ann”, samt selvfølgelig ”Good Vibrations” og mange flere, kan publikum godt se frem til en aften med masser af hits.

Oplev Mike Love, Bruce Johnston, musical director Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher og Randy Leago.

Arrangør: Tinghallen

Showinfo

 • Priser

  DKK 599 - 699
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 19.
  Juni
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Ståpladser

  Siddepladser

Top