The Bodyguard - The Musical 2021 - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

The Bodyguard – The Musical 2021

Én af 1990’ernes allerstørste filmfænomener The Bodyguard er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces, og til næste år kan forestillingen opleves i Tinghallen

-Vi er mega stolte over at det er lykkes at kunne præsentere denne musical igen, så vi ikke behøver at skuffe nogle gæster. Der er tale om en opsætning af samme størrelse og format som forestillingen i november i år, fortæller adm. direktør i Tinghallen Claus Donslund.

THE BODYGUARD – THE MUSICAL er baseret på Warner Brothers’ moderne filmklassiker The Bodyguard fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne. Filmen var en kolossal succes, som bjergtog millioner af biografgængere over hele verden. Den omsatte for over 400 mio. dollars på verdensplan og solgte herhjemme næsten 700.000 biografbilletter.

-Vi gennemfører også seks forestillinger af genopsætningen fordelt over 5 dage i november 2021. Så der bliver rig mulighed for at opleve musicalen i Viborg – og forhåbentlig må vi lukke flere end 500 gæster ind pr. forestilling til denne tid, fortæller Claus Donslund.

Når THE BODYGUARD – THE MUSICAL kommer til Danmark, bliver det i en original dansk produktion med danske navne både på og bag scenen. Forestillingens dialogscener spilles på dansk, mens alle Whitney Houstons sange synges på engelsk.

Spisning inden forestillingen?

Vi tilbyder lækre 2 og 3 retters menuer før forestillingen, du kan købe mad med sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre.

VIP PAUSE

Og skal det være nemt i pausen, så tilbyder vi som altid VIP pause, hvor du springer køen over og i stedet kan gå direkte i baren og nyde snaks, øl, vand og vin ad libitum

SPILLEDATOER

Onsdag den 24. november kl. 20.00

Torsdag den 25. november kl. 20.00

Fredag den 26. november kl. 20.00

Lørdag den 27. november kl. 16.00

Lørdag den 27. november kl. 20.00

Søndag den 28. november kl. 15.00

Showinfo

 • Priser

  DKK 399 - 499
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 24.
  November -
  søn. den 28.
  November
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top