The Bodyguard - The Musical 2021 - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

The Bodyguard – The Musical 2021

Kom og oplev én af 1990’ernes allerstørste filmfænomener The Bodyguard blive omsat til en verdensomspændende musicalsucces, når forestillingen lige om lidt kan opleves i Tinghallen.

Det er en, på alle måder, magisk forestilling der har samlet ALT det bedte. Fantastiske sangere, skuespillere og dansere, der er pakket ind i de smukkeste kostumer, scenografi, koreografi og ikke mindst musikalske mesterværker. Det er en forestilling som indeholder alt det bedste.

SKUESPILLERNE OG HOLDET BAG

Andrea Lykke Oehlenschlæger leverer på allerbedste vis det ene fantastiske hit efter det andet, når hun spiller den international sangerinde og filmstjerne Rachel Monroe. Hun beskyttes af hendes BODYGUARD Frank Farmer der spilles af Johannes Lassen. På skuespillerlisten finder vi desuden Lea Thiim Harder der spiller søsteren Nicki Monroe og David Owe der spiller stalkeren og mange flere. Koreografien er lavet af Sonny Fredie Pedersen, musikken akkompagneret af kapelmester Joakim Pedersen og scenografien er lavet af Benjamin la Cour. Kostumerne er lavet af den talentfulde Jesper Høvring, der designer kjoler til de kendte og kongelige, og sammen med sine syersker har skabt helt magiske kjoler til forestillingen. Så der er mange talefulde folk både foran og bagved scenen der tilsammen giver den helt unikke oplevelse som forestillingen er.

THE BODYGUARD – THE MUSICAL er baseret på Warner Brothers’ moderne filmklassiker The Bodyguard fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne. Filmen var en kolossal succes, som bjergtog millioner af biografgængere over hele verden. Den omsatte for over 400 mio. dollars på verdensplan og solgte herhjemme næsten 700.000 biografbilletter.

Når THE BODYGUARD – THE MUSICAL kommer til Danmark, bliver det i en original dansk produktion, hvor dialogscenerne spilles på dansk, mens alle Whitney Houstons sange synges på engelsk.

VIL DU HAVE EN LUKSURIØS OPLVELSE I TINGHALLEN ?

Som noget helt nyt tilbyder vi nu en DeLUX musical-pakke! En sand luksus oplevelse, når du skal til musicals i Tinghallen. En time før forestillingen starter, vil du blive modtaget i vores foyer, hvor du gratis kan aflevere dit overtøj i vores GARDEROBE, hvorefter du vil blive vist til DeLUX området. Her vil du inden forestillingen få serveret en boblende  VELKOMSTDRINK og du vil modtage en lækker GOODIEBAG, fyldt med overraskelser, inklusivt et EKSKLUSIVT MUSICAL PROGRAM, så du allerede inden forestillingen kan læse om forestillingen, deltagerne og meget mere, så du er helt klar når tæppet går.

Når du kommer ind i salen, skal du blot læne dig tilbage og nyde første del af forestillingen. I pausen serverer vi PAUSEBEVÆRTNING i DeLUX-området, hvor du kan gå direkte i baren og nyde snacks, øl, vand og vin ad libitum, indtil der ringes ind til anden del af showet. Du vælger din DeLUX billet, når du har valgt dine pladser i salen og hvis du allerede har sikret dig dine billetter, kan du opgradere til DeLUX under TILKØB i menuen til højre.

DeLUX musical-pakken + 199 kr.

Spisning inden forestillingen?

Vi tilbyder lækre 2 og 3 retters menuer før forestillingen, du kan købe mad med sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre. Menuerne kan købes fra kr. 269 ,-

VIP PAUSE

Og skal det være nemt i pausen, så tilbyder vi som altid VIP pause, hvor du springer køen over og i stedet kan gå direkte i baren og nyde snaks, øl, vand og vin ad libitum

SPILLEDATOER

Onsdag den 24. november kl. 20.00

Torsdag den 25. november kl. 20.00

Fredag den 26. november kl. 20.00

Lørdag den 27. november kl. 16.00

Lørdag den 27. november kl. 20.00

Søndag den 28. november kl. 15.00

Nu er der mulighed for at købe ét sæde i salen til blot kr. 250,- Du vælger din plads nå du bestiller.

Showinfo

 • Priser

  DKK 250 - 499
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Ons. den 24.
  November -
  søn. den 28.
  November
  2021
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top