The Simon & Garfunkel Story - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

The Simon & Garfunkel Story

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i UK og stående bifalds ovationer ved hver optræden – er The Simon and Garfunkel Story tilbage i Danmark i 2022.

Det kritikerroste show – om to unge drenge fra Queens, New York, der endte med at blive verdens mest succesrige musikduo nogensinde – er en bevægende og storslåede koncert, der på absolut overbevisende vis gengiver alle de fantastiske hits såsom ‘Mrs Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Boxer’, ‘The Sound Of Silence’ og mange flere fra Simon & Garfunkels storslåede repertoire.

Showets vokaler leverer en fremragende præstation med høj kvalitet og respekt for originalmaterialet. Showets bagtæppe er enorme projektionsfotos og originale filmoptagelser, der sammen med live bandet, sætter den rette stemning.

Gå ikke glip af dette fantastiske show, der har turneret i 50 lande, sender publikum direkte tilbage til Simon & Garfunkels storhedstid – og til alle de minder vi alle har med deres musik som sound track.

Showinfo

 • Priser

  DKK 319 - 349
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Tors. den 5.
  Maj
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

Top