Tina Dickow med band - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Tina Dickow med band

Når TINA DICKOW gæster Tinghallen i efteråret 2022 bliver publikum de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.

Hun har annonceret, at hun arbejder på sit første dansk-sprogede album og siger selv om albummet og turneen:

“Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér”.

Turneen besøger 14 danske byer, og som noget nyt spiller hun to forskellige spillesteder i både København og Aarhus, så publikum i disse byer kan vælge en siddende koncertsal eller en stående rockklub.

Spisning inden koncerten?

Vi tilbyder lækre 2 og 3 retters menuer før forestillingen, du kan købe mad med sammen med dine billetter, eller efterfølgende under TILKØB i menuen til højre.

Og skal det være nemt i pausen?

Vil du springe køen over og i stedet kan gå direkte i baren og nyde snacks, øl, vand og vin ad libitum, så tilbyder vi som VIP pause som du ligeledes kan bestilles sammen med din billetter eller efterfølgende under TILKØB

Showinfo

 • Pris

  DKK 419
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Lør. den 8.
  Oktober
  2022
 • Tid

  20.00
 • Pladser

  Nummererede

  Siddepladser

 • Arrangør

  Tinghallen

Top