Trinitatis Kantori, orgel, orkester og solister - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Trinitatis Kantori, orgel, orkester og solister

Viborg Internationale Kirkemusik Festivals åbningskoncert er lagt i hænderne på et af Danmarks

mest markante kirkekor, det københavnske Trinitatis Kantori, der får følgeskab af Trinitatis Barokensemble med messingblæsere, strygere, lut og orgel.

Her vil man opleve at blive totalt omsluttet af den skønneste kormusik, når sangere, solister og musikere optræder overalt i domkirken – i højkor og sideskibe, på kortrappe og balkoner.

Det bliver er venetiansk inspireret musik med flerkorsmusik af Gabrieli og Monteverdi. Man vil kunne høre Allegris kendte »Miserere« for kor og fire solister, og Tallis’ fantastiske korværk

for 40 stemmer »Spem in alium«.

Store korværker veksler med soli sunget af de fire solister, og hele koncerten slutter med et stort jubeludbrud i Praetorius’ »In dulci jubilo«.

Kammerkoret Trinitatis Kantori er et selvstændigt koncertkor med fast tilknytning til Christian IV’s gamle barokkirke, Trinitatis Kirke. Kantoriet afholder især koncerter i kirken og i Rundetårns smukke bibliotekssal, men også andre steder i både ind- og udland.

Dirigent og kunstnerisk leder er kirkens organist og kantor Søren Christian Vestergaard. Foruden sangerne medvirker messingblæsere, strygere, lut og orgel.

Solister: Christine Nonbo Andersen, sopran, Rikke Lender, mezzo-sopran, Rasmus Gravers, tenor, Rasmus Kure Thomsen, bas.

Unummererede pladser – dørene åbnes ½ time før koncertstart

Arrangør: Viborg Internationale Kirkemusikfestival

Showinfo

 • Priser

  DKK 85 - 160
 • Sted

  Viborg Domkirke
 • Dato

  Fre. den 20.
  Maj
  2022
 • Tid

  19.30
 • Pladser

  Unummererede

  Siddepladser

Top