Viborg Game Expo 2023 - 29. sep. - 1. okt. - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Viborg Game Expo 2023 – 29. sep. – 1. okt.

Glæd dig til 3 spændende dage i Viborg med fokus på spil i alle afskygninger. VIBORG GAME EXPO (VGE) er en fejring af alle former for spil. Vi fokuserer på at spille dem, udvikle dem, og at være med i et stort miljø af entusiaster af alle aldre. I år byder VGE på masser af fede oplevelser, workshops, konkurrencer og meget mere.

NYHED – MORTEN MÜNSTER TIL VIBORG GAME EXPO

Kom og oplev Danmarks største YouTube-stjerne, Morten Münster, og de populære “Ikke mere mælk”-drenge, Mika & Tobias.

Med efterfølgende Meet n Greet. Vi udvider nemlig Game Expo Messen i Tinghallen og præsenterer et show med Danmarks største Youtube-stjerne. 

Din billet giver også fri adgang til messen i weekenden 29. september – søndag 1. oktober.

Efter showet vil der være en eksklusiv MEET n GREET med alle tre stjerner, hvor fans vil have mulighed for at tage billeder og møde deres idoler i virkeligheden.

Vent ikke for længe, der er et begrænset antal billetter.

Så skynd dig at købe dine billetter til dette uforglemmelige LIVESHOW & MEET n GREET – det bliver en dag fyldt med musik, sjov og gode minder FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE!

På messen kan du blandt andet også opleve:

Igen i år kan du besøge vores CREATE AREA, som bliver dobbelt så stort – her kan du møde en Coding Pirate, Biblioteket, ANIMOK, Mercantec og mange andre.  Her kan du lære om forskellige aspekter af spiludvikling, såsom programmering og animation. Prøv kræfter med 3D print, mal og animer din figur. Prøv også stop-motion og se de store robotarme i action. Eller hvad med et slag gammeldags Ludo?

Tag på opdagelse i en verden af RETRO-spil. I vores ARCADE AREA kan du prøve kræfter med gamle konsol-spil og vores mange arkademaskiner. Du kan blandt andet prøve vores HELT egne arkademaskiner. I år har vi bygget endnu flere maskiner som du kan prøve😊

Mød en masse lokale og nationale kunstnere på årets ARTIST ALLEY. Området er i år blevet endnu større. Kom og se de mange illustrationer, tegninger og merchandise. Det vil også være muligt at købe unikke værker med hjem, som de selv har designet og lavet. Klistermærker, tryk, nøgleringe, smykker, tegneserier, muleposer, plakater og meget mere.

COSPLAY til Viborg Game Expo – alle Cosplayere er velkomne på messen og får fri entré til at besøge standene og deltage i messens mange aktiviteter og kan samtidigt fremvise kostumer.

Besøg også Krea-området ANIMANIMALS. Lav animationsfilm, tegn et maleri, spil spil, se film og meget mere. Du finder området i foyeren – og her er der fri entré.

FOREDRAG om spiludvikling på Viborg Game Expo.

Kom og hør og se mere under messen om spillet Mysteries in Orthoxis. Det bliver første gang at spillet vises offentligt og udviklerne er meget spændte. De har arbejdet på spillet i 6 år, alle som frivillige. Spillet er et puslemysterie, hvor man spiller detektiv. De vil på foredraget fortælle mere om automatisering og pålidelighed i spiludvikling og systemdesign fra bunden i spiludvikling – emner som de har meget stor erfaring med.

Kom og hør hele holdet fortælle – foredraget foregår på scenen både lørdag og søndag kl. 13.00.

Kom og vær med i en verden af spil!

ÅBNINGSTIDER:
Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Søndag kl. 10.00 – 16.00

Læs mere på www.game-expo.com

Showinfo

 • Pris

  DKK 50
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 29.
  September -
  søn. den 1.
  Oktober
  2023
 • Tid

  10.00

Top