Viborg Game Expo 2023 - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Viborg Game Expo 2023

Glæd dig til 3 spændende dage i Viborg med fokus på spil i alle afskygninger. VIBORG GAME EXPO (VGE) er en fejring af alle former for spil. Vi fokuserer på at spille dem, udvikle dem, og at være med i et stort miljø af entusiaster af alle aldre. I år byder VGE på masser af fede oplevelser, workshops, konkurrencer og meget mere.

Du kan blandt andet opleve:

En masse spændende talks på Viborg Game Expo. Igen i år kan du opleve spændende samtaler om spil og animation på scenen i Tinghallen.

Igen i år kan du besøge vores CREATE AREA – her kan du møde en Coding Pirate, Biblioteket, ANIMOK, Mercantec og mange andre.  Her kan du lære om forskellige aspekter af spiludvikling, såsom programmering og animation. 

Tag på opdagelse i en verden af RETRO-spil. I vores ARCADE AREA kan du prøve kræfter med gamle konsol-spil og vores mange arkademaskiner. Du kan blandt andet prøve vores HELT egne arkademaskiner. I år har vi bygget endnu flere maskiner som du kan prøve😊

Mød en masse lokale og nationale kunstnere på årets ARTIST ALLEY. Området er i år blevet endnu større. Kom og se de mange illustrationer, tegninger og merchandise. Det vil også være muligt at købe værker med hjem.

Kom og vær med i en verden af spil!

ÅBNINGSTIDER:
Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Søndag kl. 10.00 – 16.00

Læs mere på www.game-expo.com

Showinfo

 • Pris

  DKK 50
 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Fre. den 29.
  September -
  søn. den 1.
  Oktober
  2023
 • Tid

  10.00

Top