Viborg Kunstmesse - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

Viborg Kunstmesse

Weekenden 7. og 8. maj 2022, inviterer Tinghallen Viborg indenfor til årets store kunstmesse i Midt- og Vestjylland. Her kan du opleve kunst i alle afskygninger – alt lige fra maleri, tegninger, skulpturer og meget andet.

-Viborg er en by med masser af kunst, så det er helt naturligt at der også skal være en kunstmesse. Der bliver rig mulighed for, at lokale såvel som nationale kunstnere kan vise deres værker, og sælge deres kunst til interesserede gæster, fortæller projektleder i Tinghallen Anders Heegaard.

Der vil være mulighed for at tage en pause i messecaféen, hvor der ligeledes er mulighed for at købe drikkevarer og en let anretning.

– Med opførslen af det nye messe- og musikhus Tinghallen i Viborg, får vi de perfekte rammer til en kommende kunstmesse. Lokalerne er superflotte og imødekommende, så vi garanterer at det bliver en rigtig flot messe, fortæller Anders Heegaard.

Messen er åben lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 17.00.

For udstillere:
Ønsker du at udstille på messen, er du velkommen til at skrive til Anders Heegaard på anders@tinghallen.dk – vedlæg billeder og kort beskrivelse af, hvad du vil udstille.

Showinfo

 • Pris

  DKK 50
 • Dato

  Lør. den 7.
  Maj -
  søn. den 8.
  Maj
  2022
 • Tid

  10.00

Top