VM i styrkeløft - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

VM i styrkeløft

Viborg bliver i 2022 værtsby for 50 års jubilæet for VM i styrkeløft. Deltagere fra hele verdenen lægger vejen forbi Viborg fra 13. november og cirka en uge frem.

– Vi har arbejdet benhårdt for at dette skulle lykkes. Planlægningen er godt i gang, og arrangør-teamet arbejder med en masse spændende tiltag, for at gøre dette jubilæumsår helt ekstraordinært. Så vi glæder os rigtig meget til at få besøg af styrkeløftere fra hele verden, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Det forventes at op mod 2000 deltagere vil besøge Viborg i perioden under verdensmesterskabet – dertil kommer andre interesserede gæster.

– Det Internationale Forbund har spurgt, om vi ville påtage os opgaven og afvikle 50 års jubilæet for VM i styrkeløft i Viborg, og det kunne vi jo ikke takke nej til, fortæller projektleder Jan Nielsen.

-Det er et erfarent team som står bag projektet – og vi har afviklet flere internationale mesterskaber, og hvor teamets sidste internationale afviklede mesterskab, stadig er det mesterskab der har fået størst point karakter i verden, fortæller projektleder på mesterskabet Jan Nielsen.

Særligt fokus på krop og sundhed

Foruden det ordinære verdensmesterskab, bliver Viborg også værtsby for en ny satsning i samarbejde med Team Danmark – nemlig projektet Dit liv – din krop.

-Med projektet Dit liv – din krop sætter vi fokus på de mange tiltag man kan gøre, for at sikre et sundt miljø omkring sporten. Her vil være oplægsholdere, fokus på kost og meget andet, fortæller Jan Nielsen.

Showinfo

 • Sted

  Tinghallen
 • Dato

  Søn. den 13.
  November -
  søn. den 20.
  November
  2022
 • Tid

  10.00

Top