VM I Styrkeløft - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

VM I Styrkeløft

Viborg bliver i 2022 værtsby for 50 års jubilæet for VM i styrkeløft. Deltagere fra hele verden lægger vejen forbi Viborg fra 13. november og en uge frem.

-Via et godt netværk er det lykkes os at tiltrække et VM til Viborg. Vi har arbejdet et års tid for at dette skulle lykkes. Planlægningen er godt i gang, og arrangør-teamet arbejder med en masse spændende tiltag, for at gøre dette jubilæumsår helt ekstraordinært. Jeg har tidligere medvirket til at gennemføre et EM i samme disciplin – og nu kaster vi os over noget endnu større, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Også hos Viborg Kommune vækker arrangementet stor begejstring.

Det forventes at op mod 2000 deltagere og officials vil besøge Viborg i perioden under verdensmesterskabet – dertil kommer masser af interesserede gæster.

– Det Internationale Forbund har spurgt, om vi ville påtage os opgaven og afvikle 50 års jubilæet for VM i styrkeløft i Viborg, og det kunne vi jo ikke takke nej til, fortæller projektleder Jan Nielsen.

-Det er et erfarent team som står bag projektet – og vi har afviklet flere internationale mesterskaber, og hvor teamets sidste internationale afviklede mesterskab, stadig er det mesterskab der har fået størst point karakter i verden, fortæller projektleder på mesterskabet Jan Nielsen.

Særligt fokus på krop og sundhed

Foruden det ordinære verdensmesterskab, bliver Viborg også værtsby for en ny satsning i samarbejde med Sport Event Danmark – nemlig projektet Din krop – dit liv.

-Med projektet Dit liv – din krop sætter vi fokus på de mange tiltag man kan gøre, for at sikre et sundt miljø omkring sporten. Her vil være foredragsholdere, fokus på kost og meget andet, fortæller Jan Nielsen.

VM I STYRKELØFT – Kæmpe event kommer til Viborg

– Her er tale om et ekstraordinært stort event, som vil give borgere og gæster en sportsoplevelse fra øverste hylde og samtidig fylde byens hoteller, spisesteder og butikker. En af byrådets målsætninger er netop at give borgerne store oplevelser. Derfor er det fantastisk med et VM i Viborg, siger borgmester Ulrik Wilbek

Showinfo

 • Dato

  Søn. den 13.
  November -
  søn. den 20.
  November
  2022
 • Tid

  10.00

Top