D-A-D indtager Tinghallen til Snapsting - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

D-A-D indtager Tinghallen til Snapsting

Danmarks største rockband fejrer sit 40 års jubilæum med et brag af en koncert i Tinghallen den 27. juni. Billetterne sættes til salg fredag 12. januar til kun 150 kr. ex. gebyr

Der er ingen over og ingen ved siden af D-A-D på den danske rockscene. Og i 2024 kan bandet, der startede som Disneyland After Dark fejre sit 40 års jubilæum.

Torsdag den 27. juni indtager D-A-D Tinghallen i Viborg til det, der forventes at blive højdepunktet i årets udgave af det årlige Snapsting i domkirkebyen.

Koncerten sponsoreres af en lang række aktører, så billetprisen kan holdes nede på 150 kr. ex. gebyr.

En af initiativtagerne til arrangementet er Niels Ole Pedersen fra Viborg Ambassadørerne.

– Vi er stolte over, at det er lykkedes os at få kommunen, Tinghallen, Innovationsfonden og Vision Viborg med på et fælles projekt. Nu starter vi i 2024 med D-A-D, men tanken er, at det gerne skal blive til en tilbagevendende begivenhed, at Tinghallen danner ramme om et brag af en koncert under Snapsting, siger han.

Overskuddet fra koncerten bliver fordelt til en række lokale projekter ved afslutningen af årets Snapsting.

D-A-D er kendt for deres sprudlende koncerter. Bandet startede egentlig i 1982, men betragter en koncert i 1984 som den egentlige begyndelse. Første album udkom i 1986 – og siden har bandet med Jesper Binzer i forgrunden ikke set sig tilbage.

D-A-D består ud over Jesper Binzer på vokal og guitar af Jacob Binzer på guitar og kor, Laust Sonne på trommer og Stig Pedersen på bas, vokal og kor.

For yderligere information:

Direktør Claus Donslund på tlf. 2010 2211 eller cd@tinghallen.dk
Niels Ole Pedersen på 2117 8670 eller no@sanievents.dk