Restauranten - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

I forbindelse med langt de fleste af vores koncerter, shows og foredrag sammensætter vi en lækker menu.

Menuen varierer efter årstidens råvarer – og efter arrangementets type. Vi serverer alt fra lækre tapasanretninger til 2- og 3 retters menuer.

Du kan se hvad vi serverer til det enkelte arrangement under “TILKØB” på arrangements-siden.

Sådan bestiller du:
Når du vælger billetter til dit arrangement, er det muligt at tilkøbe spisning i samme forbindelse. Ønsker du at tilkøbe spisning på et senere tidspunkt, kan dette gøre via knappen “TILKØB” på arrangements-siden eller via linket nedenfor:

Tilkøb Spisning

Menuen for oktober og november består af lækker:

Forret med varmrøget laks m/ rygeost, fennikel crudité, syltet fennikel, saltristet nødder, sprødt rugbrød og urter 

Hovedretten består af langtidsstegt kalvefilet m/ græskar, svampe og jordskokker. Confiteret kartoffel og rødvinssauce

Til dessert kan du nyde æble symfoni m/ æble i flere variationer 

Ønsker du vores julemenu inkluderer den:

Forret: Kold langtidsstegt rosa and med sveskekompot, lynsyltet rødkål og æble

Hovedret: Svinekam stegt med urter, flæskesvær, rodfrugter, spidskål med smør, kartoffel og portvinssauce smagt til med kanel

Dessert: Vanilje panna cotta med kirsebær gele og mandel krokant