Jet Sport giver kæmpe håndsrækning til kulturen i Viborg

Ved årsskiftet skifter Tinghallens koncertsal navn fra ComVent Arena til Jet Sport Arena.

Når 2023 bliver til 2024 skifter Viborgs kulturelle fyrtårn navn fra ComVent Arena til Jet Sport Arena. Derudover benævnes gangbroen der forbinder BDO Lounge og Tinghallen, fremadrettet som Jet Sport Passagen.

Den Viborg-baserede familievirksomhed Jet Sport, som er en af Europas førende inden for tekstiltryk, bliver ny navnesponsor for Tinghallen – med det klare formål at styrke kulturlivet i Viborg.

– Vi har indgået et 5-årigt sponsorat, og vi vil gerne være med til at sikre, at der sker noget i Viborg. Tinghallen har rigtig meget at byde på, og vi vil gerne være med til at sikre Tinghallens fortsatte udvikling, siger direktør Nichlas Mørk fra Jet Sport.

– Egentlig er vi ikke til de store armbevægelser. Vi trives godt med ikke at være fremme i rampelyset. Men nu er muligheden opstået – og vi glæder os til at kunne invitere kunder og samarbejdspartnere med til arrangementer i den nye Jet Sport Arena, siger han.

-Vi er enormt glade for denne aftale. Jet Sport har været én af vores vigtige partnere igennem en lang årrække. Nu opgraderer vi aftalen, hvilket er super vigtigt for at vi kan fortsætte vores vækstrejse, fortæller Claus Hermann der er kommerciel chef i Tinghallen.

Jet Sport startede tilbage i 1971, da to foretagsomme venner ved navn John-Eddie og Torben – heraf navnet JET – iværksatte virksomheden med det formål at fremstille tekstiltryk til sportstøj.

I dag er Jet Sport en af byens store virksomheder, og der bliver spillet med deres tryk i både Superligaen, Allsvenskan, Premier League og den hollandske Æresdivision.

For nylig kunne Jet Sport og Tinghallen annoncere et andet samarbejde, nemlig om driften af Dollerup Mølle, som kan lejes til bryllupper, konfirmationer og andre events. Jet Sport ejer møllen, mens Tinghallen står for salg og markedsføring samt alt det praktiske i forbindelse med gennemførsel af arrangementerne.

Stor synlighed

Siden 2020 har ComVent ApS været hovedsponsor for store sal i Tinghallen, som siden da har båret navnet ComVent Arena. Med den nye aftale overlader ComVent navneretten til Jet Sport.

Direktør Jørgen Kalhave er stolt over at have været med til at kickstarte Tinghallen oven på coronakrisen.

– Vi har været med til at løfte Tinghallen, og vi har fået med synlighed ud af samarbejdet. Vi fortsætter ufortrødent som storsponsor for Tinghallen, ikke mindst som hovedsponsor for det nye Comedy House i Vesterbrogade, siger Jørgen Kalhave, der ser ComVent som en kulturel fødselshjælper.

For yderligere information:

Direktør Nichlas Mørk på tlf. 2012 1013 eller nichlas@jetsport.dk
Direktør Jørgen Kalhave på tlf. 4028 0600 eller jk@comvent.dk
Direktør Claus Donslund på tlf. 2010 2211 eller cd@tinghallen.dk

Share the Post: