JANUAR - APRIL
Røget kylling m/sauce verte,
langtidsbagte tomater på bund af frisk salat
Kold hvidvinsdampet torsk m/rødbede serveret med urtecreme med sennep, friteret kapers & friske urter
Koldrøget laks – hertil rygeostcreme, sprød fennikel, salte mandler & friske urter
Alle retter serveres m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør
Kyllingebryst supreme m/jordskokkepure, æble, blomkål, hasselnødder & Sauce Veloute
Langtidsstegt andebryst m/græskarpure, rodfrugter & portvinssauce
Helstegt oksefilet m/urter, ærtepure, rodfrugter & Sauce Bordelaise
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian
Citrontærte m/hvid chokoladeis, brændt hvid chokolade & citronmelisse
Chokoladebrownie med mousse, vaniljeis & sprød crumble
Gulerodskage – hertil havtornsorbet, rugbrødknas & syltede havtorn
Øl, sodavand, husets vine, isvand ad libitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the
Alle retter er portionsanrettet
995,- pr. pers – 7 timers arrangement
AUGUST - OKTOBER
Græskarsuppe m/mild chili, bacon, pisket fed creme fraiche & kerner
Varmrøget laks med agurk, pebermayonnaise & syltede cherry tomater
Tunmousse m/sprød salat,
marinerede rejer & urtedressing
Rejecocktail med et twist,
hjemmelavet rød dressing, citronkaviar, grillet citron & langtidsbagte tomater
Alle retter serveres m/ frisk brød fra Bakery By Doctor & smør
Langtidsstegt kalveculotte m/brunet løgpure, årstidens grønt, timbale & timian skysauce
Unghane, jordskokkepure, æble, saltbagt selleri & surpreme sauce smagt til med citron
Langtidsstegt oksefilet, gulerodspure, kål, jordskokker & rødvinssauce
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian
Hindbærmousse kage med lakridsis, sprød crumble & friske hindbær
Nøddetærte med hasselnødder, mandler,
syrlig mangocreme & kondenseret mælkeis
Æblesymfoni med variation af danske æbler, kage, kompot & is
Husets velkomstdrink
Øl, sodavand, husets vine, isvand ad libitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the
Alle retter er portionsanrettet
995,- pr. pers – 7 timers arrangement
MAJ - JULI
Skiver af sprængt kalkun
m/peberrodscreme & kirsebærkompot
Friske grønne asparges m/jumborejer vendt i urter, citron & rygeost
Friske grønne asparges m/æggevinaigrette, croutoner & karse
Fisketallerken m/tre slags fisk efter kokkens valg
Alle retter serveres m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør
Rosastegt kalvefilet m/friske urter, bagte løg, timbale, ærtepuré & timian skysauce
Kyllingebryst m/soufflefars, friske asparges, spæde rødder, blomkålspure & sauce
Skiver af svinemørbrad m/lys løgpure, frisk sommergrønt vendt i urter & æblereduktion sauce
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian
Koldskåls panna cotta m/sprød kammerjunkercrumble – hertil syrlig rabarbersorbet
Rabarbertrifli m/ hvid chokoladecreme og sprøde havreflager
Husets velkomstdrink
Øl, sodavand, husets vine, isvand ad libitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the
Alle retter er portionsanrettet
995,- pr. pers – 7 timers arrangement
NOVEMBER - DECEMBER
Hjemmelavet svineterrin, grønkål, sennepsmayonnaise, ristet valnødder & granatæble
Kold langtidsstegt rosa and, sveskekompot, lynsyltet rødkål & æble
Gravad laks m/frisk let salat & toast melba
Fiskesuppe m/stykker af fisk & sprødt grønt
Alle retter serveres m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør
Rosa stegt andebryst, bagt græskarpure, rodfrugter, æbler, sauce, tilsmagt m/kanel & portvin
Svinekam m/sprød svært, rodfrugter, spidskål & skysauce
Langtidsstegt oksefilet stegt m/urter, selleripure, rodfrugter, kåltimbale & skysauce
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian
Pære Belle Helene porcheret pære, vaniljeis & mørk chokoladesauce
Vanilje panna cotta m kirsebærgelé & mandelkrokant
Kirsebær trifli m/ makroner & creme chantilly
Cheesecake m/ saltet karamel & syrlig solbærsorbet
Husets velkomstdrink
Øl, sodavand, husets vine, isvand adlibitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the
Alle retter er portionsanrettet