- Tinghallen.dk
SMAG, NÆRVÆR, ATMOSFÆRE
Livets store øjeblikke skal fejres med god mad, der løfter stemningen og gør dagen helt særlig og uforglemmelig. Vores køkken og personale forkæler dig og dine gæster med gastronomi og værtskab i særklasse.
KONTAKT OS I DAG
KOKKENS SÆSONMENU TALLERKENANRETTET

JANUAR - APRIL

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Røget kylling m/sauce verte,
langtidsbagte tomater på bund af frisk salat
Kold hvidvinsdampet torsk m/rødbede serveret med urtecreme med sennep, friteret kapers & friske urter
Koldrøget laks – hertil rygeostcreme, sprød fennikel, salte mandler & friske urter
Alle retter serveres m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Kyllingebryst supreme m/jordskokkepure, æble, blomkål, hasselnødder & Sauce Veloute
Langtidsstegt andebryst m/græskarpure, rodfrugter & portvinssauce
Helstegt oksefilet m/urter, ærtepure, rodfrugter & Sauce Bordelaise
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Citrontærte m/hvid chokoladeis, brændt hvid chokolade & citronmelisse
Chokoladebrownie med mousse, vaniljeis & sprød crumble
Gulerodskage – hertil havtornsorbet, rugbrødknas & syltede havtorn

 
Husets velkomstdrink

Øl, sodavand, husets vine, isvand ad libitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the

Alle retter er portionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

AUGUST - OKTOBER

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Græskarsuppe m/mild chili, bacon, pisket fed creme fraiche & kerner
Varmrøget laks med agurk, pebermayonnaise & syltede cherry tomater
Tunmousse m/sprød salat,
marinerede rejer & urtedressing
Rejecocktail med et twist,
hjemmelavet rød dressing, citronkaviar, grillet citron & langtidsbagte tomater
Alle retter serveres m/ frisk brød fra Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Langtidsstegt kalveculotte m/brunet løgpure, årstidens grønt, timbale & timian skysauce
Unghane, jordskokkepure, æble, saltbagt selleri & surpreme sauce smagt til med citron
Langtidsstegt oksefilet, gulerodspure, kål, jordskokker & rødvinssauce
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Hindbærmousse kage med lakridsis, sprød crumble & friske hindbær
Nøddetærte med hasselnødder, mandler,
syrlig mangocreme & kondenseret mælkeis
Æblesymfoni med variation af danske æbler, kage, kompot & is

 

 Husets velkomstdrink
Øl, sodavand, husets vine, isvand ad libitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the

Alle retter er portionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

MAJ - JULI

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Skiver af sprængt kalkun
m/peberrodscreme & kirsebærkompot
Friske grønne asparges m/jumborejer vendt i urter, citron & rygeost
Friske grønne asparges m/æggevinaigrette, croutoner & karse
Fisketallerken m/tre slags fisk efter kokkens valg
Alle retter serveres m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Rosastegt kalvefilet m/friske urter, bagte løg, timbale, ærtepuré & timian skysauce
Kyllingebryst m/soufflefars, friske asparges, spæde rødder, blomkålspure & sauce
Skiver af svinemørbrad m/lys løgpure, frisk sommergrønt vendt i urter & æblereduktion sauce
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Koldskåls panna cotta m/sprød kammerjunkercrumble – hertil syrlig rabarbersorbet
Rabarbertrifli m/ hvid chokoladecreme og sprøde havreflager

 

 Husets velkomstdrink
Øl, sodavand, husets vine, isvand ad libitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the

Alle retter er portionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

NOVEMBER - DECEMBER

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Hjemmelavet svineterrin, grønkål, sennepsmayonnaise, ristet valnødder & granatæble
Kold langtidsstegt rosa and, sveskekompot, lynsyltet rødkål & æble
Gravad laks m/frisk let salat & toast melba
Fiskesuppe m/stykker af fisk & sprødt grønt
Alle retter serveres m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Rosa stegt andebryst, bagt græskarpure, rodfrugter, æbler, sauce, tilsmagt m/kanel & portvin
Svinekam m/sprød svært, rodfrugter, spidskål & skysauce
Langtidsstegt oksefilet stegt m/urter, selleripure, rodfrugter, kåltimbale & skysauce
Til alle retter serveres Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Pære Belle Helene porcheret pære, vaniljeis & mørk chokoladesauce
Vanilje panna cotta m kirsebærgelé & mandelkrokant
Kirsebær trifli m/ makroner & creme chantilly
Cheesecake m/ saltet karamel & syrlig solbærsorbet

 

 Husets velkomstdrink
Øl, sodavand, husets vine, isvand adlibitum
Portvin til dessert
Natmad + Kaffe/the

Alle retter er portionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

KOKKENS TRADITIONELLE BUFFET

KLASSISK DANSK

BUFFET
FORRET

Marineret sild m/ karrysalat
Halve æg m/ mayonnaise, tomat og karse
Bagt laks m/ lækker krydderurtedressing
Dejlige danske tarteletter m/ hjemmelavet høns i asparges

HOVEDRET

Gammeldaw’s ribbensteg m/ sprøde svær & rødkål
Små ”hakkedrenge” m/ bløde løg & syltede rødbeder
Glaseret dansk skinke
Petit kartofler vendt i friske urter
Skysauce
Lækker salat efter årstiden
Brød fra Bakery By Doctor & Smør

DESSERT

Dansk citronfromage med flødeskum
Dagens kage
Danske & udenlandske oste
m/ hjemmelavet garniture

429,- pr. pers – 5 timers arrangement i eget lokale

Drikkevarer afregnes efter forbrug

SYDEUROPÆISK

BUFFET
FORRET

Vittelo Tonnato – rosastegt kalv m/ tundressing, frisk parmasan & kapers
Ristede Scampirejer m/ cherrytomater & citron
Charcuteri med alt det gode fra det italienske & spanske køkken
Brød fra Bakery By Doctor & Smør

HOVEDRET

Ristede kyllingeoverlår m/ svampe
Kalveculotte – langtids-rosastegt m/ grov ratatouille af rød peberfrugt, aubergine & squash
Tomatsalat m/frisk mozzarella, rødløg & frisk basilikum
Bønnesalat vendt i sennepsvinaigrette m/ valnødder & feta
Petit kartofler
Skysauce

DESSERT
Vanilje panna cotta m hindbærgelé
Mandeltærte m/ appelsin & havtorn

449,- pr. pers – 5 timers arrangement i eget lokale 

Som Social Dining 489,- pr. pers.

Drikkevarer afregnes efter forbrug

FORLÆNG HYGGEN

GÆLDENDE VED BUFFET

5 timers arrangement:
Velkomstdrink, fri øl, vand, husets vine, isvand, kaffe/te kr. 795,-

7 timers arrangement:
Velkomstdrink, fri øl, vand, husets vine, isvand, portvin til dessert, kaffe/te, natmad kr. 995,-

KLASSISK NORDISK

BUFFET
FORRET

Varmrøget Escolar m/dansk rygeostcreme,
citron, asparges & urter
Kold hvidvinsdampet vesterhavsfisk m/rødbeder, sennepsdressing, kapers & salat
Dejlige danske tarteletter
m/hjemmelavet høns i asparges

HOVEDRET

Kalveculotte – langtids-rosastegt m/ lækre krydderurter
Baconsvøbt svinemørbrad
m/bagte løg & årstidens svampe
2 slags grønne salater efter årstiden
Petit kartofler
Rødvinssauce
Brød fra Bakery By Doctor & Smør

DESSERT
Æbletærte m/pisket creme fraiche
2 slags ost m/hjemmelavet garniture
Chokoladekage

449,- pr. pers – 5 timers arrangement i eget lokale

Drikkevarer afregnes efter forbrug

RECEPTIONS- & FINGERMAD

BUFFET
VÆLG 8 RETTER FRA LISTEN

Scampirejer m/ aioli
Blinis m/røget laksetatar
Mini croissant m/ hønsesalat
Broccoliasparges m/ ålerøget skinke
Wrapsruller m/ varmrøget laks & cremeost

Mini slider m/ pulled pork, sennepsmayo & syltede rødløg
Grøntsags muffin m/ italiensk salami
Andebryst m/ lynmarineret rødkål
3 lags sandwich m/ æggesalat, sennepscreme & skinke
Forårsrulle m/ okse, kål & sursød sauce
Paneret kyllingefilet m/ aioli
Tomatsalat vendt i basilikumspesto

Æbletrifli m/flødeskum
Gammel knas – lagret havarti
m/ marinerede nødder & kiks
Bagte kirsebær m/brun farin creme
Tange sø ost fra Mammen Mejeri m/ marinerede nødder & kiks

379,- pr. pers – 4 timers arrangement i eget lokale

Drikkevarer afregnes efter forbrug

TILFØJ EKSTRA TIL BUFFET

Longdrink Bar

Min. 4 varianter - 4 timers forlængelse af middagen. Kr. 249,- pr. pers.

Cocktail Bar

Min. 4 varianter - 4 timers forlængelse af middagen. Kr. 399,- pr. pers.

Kosthensyn

Tillæg for vegansk, vegetar, gluten- & lactosefri samt allergener. Kr. 50,- pr. pers.

Kaffebuffet

Kaffe/te ad libitum fra buffet - anrettet som ta' selv. Kr. 39,- pr. pers.

Natmad

Slut festen af med en bid mad. Spørg for muligheder. Fra kr. 99,- pr. pers.

Ovenstående priser er omfattet et minimumsantal på 30 personer.

Er inkluderet lokaleje, bordopdækning med duge og servietter i standardfarver, blomster tilpasset årstiden, stearinlys og betjening. Alle priser er inkl. moms.