- Tinghallen.dk
En gastronomisk oplevelse
Til en dag du aldrig glemmer
SÆSONMENU TALLERKENANRETTET

JANUAR - APRIL

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Røget kylling m/sauce verte,
langtidsbagte tomater på bund af frisk salat
Kold hvidvinsdampet torsk m/rødbede serveret
med urtecreme med sennep, friteret kapers
& friske urter
Koldrøget laks hertil rygeostcreme, sprød fennikel, salte mandler & friske urter
Alle retter serveres
m/frisk brød fra Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Kyllingebryst supreme m/jordskokkepure, æble, blomkål, hasselnødder & Sauce Veloute
Langtidsstegt andebryst m/græskarpure,
rodfrugter & portvinssauce
Helstegt oksefilet m/urter, ærtepure,
rodfrugter & Sauce Bordelaise
Til alle retter serveres
Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Citrontærte m/hvid chokoladeis, brændt hvid chokolade & citronmelisse
Chokoladebrownie med mousse,
vaniljeis & sprød crumble
Gulerodskage hertil havtornsorbet,
rugbrødknas & syltede havtorn

 

 Husets velkomstdrink
Fri øl, sodavand, husets vine, isvand,
portvin til dessert & natmad
Kaffe/the med dagens kage

Alle retter er potionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

AUGUST - OKTOBER

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Græskarsuppe m/mild chili, bacon,
pisket fed creme fraiche & kerner
Varmrøget laks med agurk, pebermayonnaise
& syltet cherry tomater
Tunmousse m/sprød salat,
marinerede rejer & urtedressing
Rejecocktail med et twist,
hjemmelavet rød dressing, citronkaviar,
grillet citron & langtidsbagte tomater
Alle retter serveres m/ frisk brød fra
Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Langtidsstegt kalveculotte m/brunet løgpure, årstidens grønt, timbale & timian skysauce
Unghane, jordskokkepure, æble, saltbagt selleri & surpreme sauce smagt til med citron
Langtidsstegt oksefilet, gulerodspure, kål, jordskokker & rødvinssauce
Til alle retter serveres
Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Hindbærmousse kage med lakridsis,
sprød crumble & friske hindbær
Nøddetærte med hasselnødder, mandler,
syrlig mangocreme & kondenseret mælkeis
Æblesymfoni med variation af danske æbler,
kage, kompot & is

 

 Husets velkomstdrink
Fri øl, sodavand, husets vine, isvand,
portvin til dessert & natmad
Kaffe/the med dagens kage

Alle retter er potionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

MAJ - JULI

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Skiver af sprængt kalkun
m/peberrodscreme & kirsebærkompot
Friske grønne asparges m/jumborejer
vendt i urter, citron & rygeost
Friske grønne asparges m/æggevinaigrette,
croutoner & karse
Fisketallerken m/tre slags fisk efter kokkens valg
Alle retter serveres m/frisk brød fra
Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Rosastegt kalvefilet m/friske urter, bagte løg,
timbale, ærtepuré & timian skysauce
Kyllingebryst m/soufflefars, friske asparges,
spæde rødder, blomkålspure & sauce
Skiver af svinemørbrad m/lys løgpure,
frisk sommergrønt vendt i urter
& æblereduktion sauce
Til alle retter serveres
Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Koldskåls panna cotta m/sprød kammerjunkercrumble hertil syrlig rabarbersorbet
Rabarbertrifli med hvidchokoladecreme
og sprøde havreflager

 

 Husets velkomstdrink
Fri øl, sodavand, husets vine, isvand,
portvin til dessert & natmad
Kaffe/the med dagens kage

Alle retter er potionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

NOVEMBER - DECEMBER

Helaftensarrangement
FORRET – Vælg mellem

Hjemmelavet svineterrin, grønkål, sennepsmayonnaise, ristet valnødder
& granatæble
Kold langtidsstegt rosa and, sveskekompot,
lynsyltet rødkål & æble
Gravad laks m/frisk let salat & toast melba
Fiskesuppe m/stykker af fisk & sprødt grønt
Alle retter serveres m/frisk brød fra
Bakery By Doctor & smør

HOVEDRET – Vælg mellem

Rosa stegt andebryst, bagt græskarpure,
rodfrugter, æbler,
sauce, tilsmagt m/kanel & portvin
Svinekam m/sprød svært, rodfrugter,
spidskål & skysauce
Langtidsstegt oksefilet stegt m/urter, selleripure, rodfrugter, kåltimbale & skysauce
Til alle retter serveres
Petit Kartofler vendt i timian

DESSERT – Vælg mellem

Pære Belle Helene porcheret pære,
vaniljeis & mørk chokoladesauce
Vanilje Panna Cotta m/kirsebærgele
& mandelkrokant
Kirsebær trifli m/makroner & creme chantilly
Cheesecake m/saltet karamel & syrlig solbærsorbet

 

 Husets velkomstdrink
Fri øl, sodavand, husets vine, isvand,
portvin til dessert & natmad
Kaffe/the med dagens kage

Alle retter er potionsanrettet

995,- pr. pers – 7 timers arrangement

TRADITIONEL BUFFET

KLASSISK DANSK

BUFFET
FORRET

Marineret sild m/karrysalat
Halve æg m/ mayonnaise, tomat og karse
Bagt laks m/ lækker krydderurter dressing
Dejlige danske tarteletter m/hjemmelavet høns i asparges

HOVEDRET

Gammeldaw’s ribbensteg m/sprøde svær & rødkål
Små ”hakkedrenge” m/bløde løg & syltede rødbeder
Glaseret dansk skinke
Petit kartofler vendt i friske urter
Skysauce
Lækker salat efter årstiden

DESSERT

Dansk citronfromage med flødeskum
Dagens kage
Danske & udenlandske oste
m/hjemmelavet garniture
Brød fra Bakery By Doctor & Smør

399,- pr. pers – 5 timers arrangement

Drikkevarer afregnes efter forbrug

SYDEUROPÆISK

BUFFET
FORRET

Vittelo Tonnato – rosastegt kalv m/tundressing,
frisk parmasan & kapers
Ristede Scampirejer m/cherrytomater & citron
Charcuteri med alt det gode fra det italienske & spanske køkken
Brød fra Bakery By Doctor & Smør

HOVEDRET

Ristet kylling overlår m/svampe
Kalveculotte – langtids-rosastegt med grov ratatouille af rød peberfrugt,
aubergine & squash
Tomatsalat m/frisk mozzarella, rødløg & frisk basilikum
Bønnesalat vendt i sennepsvinaigrette
m/valnødder & feta
Petit kartofler
Skysauce

DESSERT

Vanilje panna cotta m/hindbær gele
Mandeltærte m/ appelsin & havtorn

419,- pr. pers – 5 timers arrangement

Drikkevarer afregnes efter forbrug

FORLÆNG HYGGEN

GÆLDENDE VED BUFFET

5 timers arrangement:
Velkomstdrink, fri øl, vand, husets vine, isvand, kaffe/te kr. 745,-

7 timers arrangement:
Velkomstdrink, fri øl, vand, husets vine, isvand, portvin til dessert, kaffe/te,
dagens kage, natmad kr. 945,-


NORDISK

BUFFET
FORRET

Varmrøget Escolar m/dansk rygeostcreme,
citron, asparges & urter
Kold hvidvinsdampet Vesterhavsfisk m/rødbeder, sennepsdressing, kapers & salat
Dejlige danske tarteletter
m/hjemmelavet høns i asparges

HOVEDRET

Kalveculotte – langtids-rosastegt
m/skønne krydderurter
Baconsvøbt svinemørbrad
m/bagte løg & årstidens svampe
2 slags grønne salater tilpasset årstiden
Petit kartofler
Rødvinssauce

DESSERT

Æbletærte m/pisket creme fraiche
2 slags ost m/hjemmelavet garniture
Chokoladekage
Brød fra Bakery By Doctor & Smør

419,- pr. pers – 5 timers arrangement

Drikkevarer afregnes efter forbrug

RECEPTIONS

BUFFET
VÆLG 8 RETTER FRA LISTEN

Scampirejer m/aioli
Blinis m/røget laksetatar
Mini croissant m/hønsesalat
Broccoliasparges m/ålerøget skinke
Wrapsruller m/varmrøget laks & cremeost

Mini slider m/pulled pork, sennepsmayo & syltede rødløg
Grøntsags muffin m/italiensk salami
Andebryst m/lynmarineret rødkål
3 lags sandwich m/æggesalat,
sennepscreme & skinke
Forårsrulle m/okse, kål & sursød sauce
Paneret kyllingefilet m/aioli
Tomatsalat vendt i basilikumspesto

Æbletrifli m/flødeskum
Gammel knas – lagret havarti
m/marinerede nødder & kiks
Bagte kirsebær m/brun farin creme
Tange sø ost fra Mammen Mejeri m/marinerede nødder & kiks

349,- pr. pers – 4 timers arrangement

Drikkevarer afregnes efter forbrug

EKSTRA TIL BUFFET

Longdrink bar

Min. 4 varianter - 4 timers forlængelse af middagen kr. 249,- pr. pers.

Cocktail bar

Min. 4 varianter - 4 timers forlængelse af middagen kr. 399,- pr. pers.

Kosthensyn

Tillæg for vegansk, vegetar, gluten- & lactosefri samt allergener 50,- pr. pers.

Kaffe buffet

Kaffe/te ad libitum fra buffet som ta' selv
kr. 35,- pr. pers.

Kaffe kande

Kaffe/te – ad libitum serveres ved bordene i kander
kr. 40,- pr. pers.

Ovenstående priser er omfattet et minimumsantal på 30 pers.

Er inkluderet lokaleje, bordopdækning med duge og servietter i standard farver, blomster tilpasset årstiden, stearinlys og betjening. Alle priser er inkl. moms.