Hotel Peak 12 - Tinghallen.dk
Modtag vores nyhedsbrev

Få straks besked om nye events

I 2021 åbner Viborgs nye landemærke: Peak 12 Hotel.

Hotellet rejser sig smukt i 12 etager ved siden af den nye Tinghallen på Stadion Allé i Viborg. Ikke alene peaker hotellet i bybilledet. Det hæver sig også højt, når det gælder comfort og bæredygtighed.

Med Peak 12 Hotel i Viborg har Familien Bühlmann skabt et hotel med grønne løsninger fra inderst til yderst.


Palads Hotel

Palads Hotel Viborg er placeret midt i Viborgs hyggelige og charmerende centrum Viborgs gågade – Sct Mathias Gade – begynder lige ved hotellet – men man kan stadig køre direkte ind på alle vores 5 store parkeringspladser. Man parkerer ofte tæt på værelset.

Hotellet er delt i 6 bygninger indenfor ca 150 meter. Disse 6 bygninger er forskellige, med deraf også flere kategorier af værelser og suiter.

Reception er beliggende i hovedbygningen.
Med i vores værelsespriser er vores populære skandinaviske morgenmadsbuffet.


Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg har en rolig beliggenhed ved Søndersø, 10 minutters gang fra Viborg Domkirke. Der er gratis parkering på stedet og værelser med fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Samtlige værelser på Golf Hotel Viborg har elkedel, skrivebord og eget badeværelse med bruser. Mange af værelserne har søudsigt og er møblerede med klassiske Chesterfield-møbler.

Der serveres danske retter i restauranterne Brænderigaarden og Golf Salonen. Der serveres desuden dagligt morgenbuffet. Du kan få dig en drink i hotellets bar.

Hotellet har alle faciliteter til både at slappe af og træne, inklusive udendørs og indendørs swimmingpool. I spaen er der sauna, dampbad, udendørs spabad for op til 10 personer samt koldt chok-pool. Der er desuden et nyt fitnesscenter.